NICI VORBA DE SCHIMBARE!

Octombrie 26, 2009 by Nelu Stefanescu  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

constantin_anghelache Chiar dacă formaţia Tricolorul din Breaza traversează cea mai neagră perioadă din ultimele sezoane – şase înfrângeri consecutive (n.n – !!!) – conducerea executivă a clubului din cunoscuta staţiune prahoveană continuă să menţină acelaşi cuplu de antrenori, Florin Stăncioiu – Costin Plăvache, adică tehnicienii cu care a reuşit promovarea în eşalonul secund.

Desigur nu mă bucură seria celor şase insuccese! Mai sunt şase etape de disputat după care vom trage linie, vom face o analiză atentă şi vom lua măsurile care se impun. Vă asigur că până atunci nu vor fi schimbări la nivelul băncii tehnice sau a lotului de jucători. Am luat câteva şi aţi văzut efectul! La urma urmei, la acest moment, suntem la diferenţe mici de puncte faţă de echipele alături de care ne luptăm pentru evitarea retrogradării şi o schimbare, acum, nu consider că ar fi cea mai oportună soluţie”, ne-a declarat preşedintele clubului brezean, prof. universitar, Constantin Anghelache (în foto).

Aşadar oficialii clubului Tricolorul Breaza, în ciuda dificultăţilor prin care trece echipa lor, nu sunt adepţii vreunei schimbări până la finele turului ei mergând în continuare pe mâna tehnicianului Stăncioiu.

Cu ce rezultate, rămâne de văzut.

Comments

One Comment on "NICI VORBA DE SCHIMBARE!"

  1. Mobila de dormitor clasica on Mar, 27th Oct 2009 1:36 pm 

    Inca un 007. E greu, dar probabil o sa treaca in curand. Schimbarea antrenorului nu e o solutie nicaieri in lume, in astfel de situatii. Cu atat mai putin acum.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!