ARGINT SI BRONZ LA CAMPIONATUL DIN TURCIA

Noiembrie 25, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Tenis, Stiri principale

Recent, ţara noastră a participat la o nouă ediţie a Campionatului European de fotbal-tenis, competiţie desfăşurată în Turcia şi unde a obţinut, ca de obicei, rezultate foarte bune. Având în componenţă numai sportivi legitimaţi la cele trei echipe prahovene care domină, de ani buni, competiţia internă (n.r. – Petrom, CSU, ambele din Ploieşti, şi CS Blejoi), România s-a clasat pe locul secund în proba de simplu, pe treapta a treia în cea de dublu, în timp ce concursul de la triplu l-a încheiat pe locul cinci. Antrenorul Daniel Săsărman a mizat pe următorii sportivi: Georgel Bobiş (campion mondial în 2007), Adrian Şeler, Răzvan Păuna, Florin Purice şi Kristian Acs. Cel din urmă jucător menţionat a fost convocat după ce sportivul echipei CSU Ploieşti, Cristian Eparu, nu a mai putut onora invitaţia, din cauza unor probleme de ordin personal.

Aşadar, delegaţia noastră s-a întors cu o zestre de două medalii de la europeanul din Turcia, chiar dacă acest sport nu se bucură de sprijin financiar din partea autorităţilor, precum celelalte discipline.

O simplă formalitate

Pe 11 şi 12 decembrie, în municipiul Cluj Napoca se va desfăşura ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis, competiţie rezervată seniorilor. Înainte de runda care va consfinţi încheierea ediţiei de campionat din acest an, lucrurile sunt destul de clare în partea superioară a clasamentului. Astfel, noua echipă campioană a României, ca de altfel şi în ultimii ani, este Petrom Ploieşti, aceasta nu mai poate fi ajunsă de principalele competitoare: CS Blejoi şi CSU Ploieşti, ocupantele celorlalte locuri ale podiumului de premiere. La finalul rundei de la Cluj-Napoca, Federaţia Română de Fotbal-Tenis va înmâna titlul şi tricourile de campioană, dar şi diplomele şi cupele, pentru celelalte competitoare.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!