AMBITIE DUSA LA EXTREM

Noiembrie 29, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Concordia Chiajna- Petrolul Ploieşti 2-3 (2-3)

Stadion :Concordia

Spectatori: 800

Au marcat : Diniţă 6, Oae 43/ Budescu 16, D. Chiriţă 27, P Stoica 36

Concordia Chiajna: Toma – Creţu (66- Borfor), Gardoş, Nae, Lungan – Oae, Duru, S. Pană (74- Burlacu), Ciubotariu – Diniţă , Iliescu (40-Pătru)

Antrenor: Ion Dumitru jogoscasinoonline.eu

Petrolul Ploieşti: A. Vlad – L. Dumitru, D. Chiriţă, Şomodean (72- Minciună), Cosic, P. Stoica – Crăciun (55- Bozga), Cr.Vlad (85- Benga), Neagoie – Budescu – C. Stoica.

Antrenor: Valeriu Răchită

Arbitri: Mugurel Vădan (Bucureşti), Gabriel Stroie (Piteşti) şi Irina Mîrţ (Bucureşti)

Jucătorul meciului: Constantin BUDESCU Bonus Fara Depunere

Nu se poate spune că Petrolul a fost o echipă mai valoroasă decât Concordia Chiajna la acest meci, dar cu siguranţă, succesul ploieştenilor a fost parafat de ambiţia dusă la extrem de care au dat dovadă jucătorii antrenaţi de Vivi Răchită.

Cu o partitură eminamente defensivă, Petrolul a început slab meciul şi la primul atac mai periculos al gazdelor, în minutul 6,  s-a consemnat deschiderea scorului: Chiriţă l-a faultat în careu pe Diniţă, iar penalty-ul acordat de arbitrul Vădan a fost transformat cu siguranţă de Oae.

De aici încolo două au fost elementele decisive pentru stabilirea învingătoarei: jocul foarte bun al lui Budescu, un fotbalist cu o clasă peste ceilalţi, şi spiritul de luptă al ploieştenilor.

Fără să aibă forţă în careul de 16 metri advers, Petrolul a reuşit să întoarcă rezultatul graţie golurilor marcate de Budescu- din lovitură liberă (minutul 16) şi de Chiriţă (minutul 27), după o lovitură liberă executată perfect de acelaşi Budescu.

Pompiliu Stoica a macat şi el din lovitură  liberă, în minutul 36, după o minge deviată, iar Oae a redus din handicap (2-3) în minutul 43, şutul puternic al acestuia lovind bara transversală şi ricoşând în plasă din portarul Vlad.

Partea a doua a meciului a fos dominată de gazde, dar marile ocazii ale Concordiei au venit abia în finalul meciului atunci când Pătru şi Borfor au avut şansa egalării, dar intervenţia portarului Vlad, la prima fază şi a sârbului Cosoc la cea de-a doua au făcut ca scorul să rămână acelaşi ca la pauză , 3-2 pentru Petrolul.

O victorie mare pentru ploieşteni, mai ales în condiţiile în care lotul Ptrolului este unul redus din punct de vedere numeric. Ajunsă la al 6-lea meci fără înfrângere şi la al treilea succes în deplasare, Petrolul Ploieşti se află acum la doar trei puncte distanţă de un loc promovabil şi va încheia turul acestei ediţii de campionat cu un meci pe teren propriu, în compania liderului Victoria Brăneşti.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!