Sevensins

SI ARBITRII STIU SA JOACE FOTBAL

echipa_cja_prahova Echipa de fotbal a Comisiei Judeţene a Arbitrilor (CJA) Prahova a reuşit să câştige campionatul Ligii B la MiniFotbal, promovând, astfel, în primul eşalon al fotbalului judeţean disputat pe teren redus. Formaţia noastră a terminat pe primul loc întrecerea judeţeană, în condiţiile în care s-a aflat la prima participare în această competiţie. Prin această performanţă am demonstrat că arbitrii prahoveni se pricep să joace şi fotbal, nu doar să aplice regulamentul, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al CJA Prahova, Ionuţ Borcan, arbitru asistent de Liga a II-a.

În ultimul meci al campionatului, ”fluieraşii şi stegarii locali” au învins pe Club Valea cu scorul de 7-3, în timp ce Chedra Tax şi Păltiniş au terminat la egalitate, scor 2-2. În aceste condiţii, CJA Prahova a încheiat competiţia pe primul loc, cu o zestre de 62 de puncte, fiind urmată la doar două lungimi distanţă de Chedra Tax.

În fotografie, echipa care a evoluat în ultima etapă: Gabriel Piciu, Florin Ionescu, Ionuţ Borcan, Bogdan Bucur (în picioare, de la stânga la dreapta), Georgian Radu, Răzvan Dincuţă, Valentin Dumitru Radu Danielenco, Constantin Pantilimonescu (rândul de jos, de la stânga la dreapta). Au mai contribuit la promovare: Haralambie Ion, Mihai Dogaru, Ovidiu Oprea, Adrian Illyeş,  Adrian Calestru, Alin Gheorghe, Daniel Richită şi Adrian Stoenoiu.

Altfel, echipa de mini fotbal a CJA Prahova va participa la un turneu la Deva, care se va desfăşura în perioada 11-13 decembrie, şi la care vor lua parte formaţii alcătuite din arbitri, din celelalte judeţe ale ţării.

În altă ordine de idei, mâine are loc ultima şedinţă a arbitrilor, iar sâmbătă, 5 decembrie, finalul de stagiune va fi marcat prin banchetul de sfârşit de an, prilej cu care CJA va premia cei mai buni arbitri prahoveni din anul 2009.

Comments

One Comment on "SI ARBITRII STIU SA JOACE FOTBAL"

  1. eu on Joi, 3rd Dec 2009 10:29 pm 

    valentin dumitru cel mai bun arbitru pe care l-am intalnit vrodat la nivelul ligii C prahova si robert nutu iar un arbitru extraordinar.felicitari voua …afc filipesti II jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!