Sevensins

DOI PE UN BALANSOAR

Decembrie 14, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

budescu_in_prim_plan În turul campionatului Ligii a II-a de fotbal, Petrolul Ploieşti a marcat 24 de goluri, nefiind una dintre echipele care a impresionat la capitolul eficaitate.

Mai mult, Petrolul a reuşit 10 dintre cele 24 de goluri doar în două partide, cu Dunărea Galaţi- acasă şi cu Tricolorul Breaza- în deplasare. În celelalte 15 partide ale turului de campionat echipa ploieşteană reuşind doar 14 goluri, adică o medie de mai puţin de un gol pe meci.

Acest lucru a fost cauzat şi de faptul că, în 6 dintre partidele diputate în tur Petrolul nu a marcat.

În aceste condiţii, nici golgheterii echipei nu au cifre impresionante în clasamentul celor mai buni realizatori.

elekPe prima treaptă a podiumului, în această ierarhie, se află, la egalitate, Constantin Budescu (foto 1) şi Robert Elek (foto2), ambii având câte 5 goluri marcate.

Mijlocaşii centrali Cristi Vlad şi Bogdan Minciună au şi ei câte 4 goluri marcate, în vreme e juniorul Constantin Stoica a punctat de trei ori.

În fine, fundaşii Paul Şomodean, Daniel Chiriţă şi Pompiliu Stoica au marcat şi ei- fiecare câte un gol, toţi reuşind să apară pe lista marcatorilor în urma unor faze fixe.

Interesant este faptul că, dintre cele 24 de goluri marcate de Petrolul, 15 au fost reuşite în prima repriză şi doar 9 în repriza a II-a.

De asemenea, în turul campionatului, Petrolul a reuşit doar în 6 meciuri- dintre cele 17 disputate- să marcheze mai mult de un gol pe durata unei partide.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!