Sevensins

CAMPINEANUL VALENTIN NEGOITA RAMANE LA FORTUNA COVACI

Decembrie 9, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

valentin negoitaÎn această vară, tehnicianul originar din Câmpina, Valentin Negoiţă, şi-a început meseria de antrenor la gruparea ploieşteană de Liga a III-a, Petrolul Teleajen. Dar, după doar patru etape, răstimp în care a strâns şase puncte şi fără să piardă vreun joc, a fost debarcat de la cârma grupării pe motiv că nu avea actele necesare să pregătească o formaţie de la acest eşalon, iar Federaţia Română de Fotbal intenţiona să penalizeze Teleajenul cu 5000 de lei.

Însă, fostul jucător al Stelei Bucureşti nu a stat prea mult timp pe tuşă, fiind înstalat la cârma grupării de Liga a II-a, Fortuna Covaci, formaţie originară din judeţul Timiş şi patronată de vărul său – Florin Macavei.

Venit la mijlocul campionatului, mai exact în etapa a XI-a, în timpul mandatului lui ”Negoro” a strâns cinci puncte, cu unul mai mult decât predecesorul său, Remus Steop. Între timp, Negoiţă a fost reconfirmat la cârma grupării Fortuna Covaci, după ce echipa a obţinut, în ultimele două etape ale turului, patru puncte şi fără a primi vreun gol.

Odată cu reluarea pregătirilor de iarnă, la echipa timişeană vor fi aduşi mai mulţi jucători, fiind şanse să fie cooptaţi şi câţiva fotbalişti originari din Prahova.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!