Sevensins

OPTIMISM LA FILIPESTI

Decembrie 11, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

afc_filipesti Cea mai suferindă echipă prahoveană de la nivelul Ligii a III-a, am numit aici gruparea AFC Filipeştii de Pădure, speră ca din retur să aibă un parcurs bun care să menţină gruparea în eşalon, după cum ne-a precizat, ieri, primarul Costel Morărescu, totodată preşedintele de onoare al echipei. Acelaşi edil ne-a mai precizat: ”La începutul acestei luni am avut o şedinţă cu toţi oamenii care au ajutat echipa şi am hotărât să sprijin, în continuare, fotbalul din comuna noastră. Nu vrem să dăm satisfacţie cârcotaşilor care doresc desfiinţarea echipei. Ne vom duce crucea până la capăt. Sută la sută, în această iarnă, vom găsi resursele financiare necesare pentru ca sportul rege din ţara noastră să continue şi în comuna Filipeştii de Pădure”.

La finele turului, trupa din Filipeşti se clasează pe locul 17 cu o zestre de 11 puncte, cu un catastrofal ”-22” în clasamentul adevărului.

 

Ene – vândut pentru 12000 de lei!

 Pentru returul actualului sezon competiţional, oficialii grupării AFC Filipeştii de Pădure intenţionează să transfere 12-14 jucători, cu care să se reuşească obiectivul stabilit, şi anume salvarea de la retrogradare. Le-am trasat sarcină celor care se ocupă de echipă să întărească lotul de jucători, pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare”, ne-a mai spus Morărescu, totodată dezvăluindu-ne numele fotbaliştilor care vor rămâne la echipa: fraţii Şandru, portarul Daniel şi fundaşul Bogdan, Chiriţă, Răchită şi Budileanu.

De la acelaşi edil şef am aflat şi faptul că jucătorul Mihai Ene, fotbalist care a început acest campionat la Petrolul Teleajen Ploieşti şi apoi a revenit la gruparea din Filipeştii de Pădure, a fost transferat la Petrolistul Kaproni Boldeşti pentru suma de 12000 de lei. Cu aceşti bani ne-am plătit o parte din datorii către stat şi jucători, iar în acest moment nu mai avem nicio cheltuială de stins”, a mai spus primarul comunei din Filipeştii de Pădure.

În altă ordine de idei, actualului patron al formaţiei Petrolistul Kaproni Boldeşti. George Negoiţescu, i s-a propus ca de la vară să se mute cu echipa la Filipeşti. Dar, până acum, bosul de la Kaproni nu a spus nici da, nici nu, astfel că Morărescu încă speră la un răspuns afirmativ.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!