Sevensins

VACANTA SI LA KAPRONI

Decembrie 11, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

De vineri, 11 decembrie, s-a intrat în vacanţă şi la Petrolistul Kaproni Boldeşti, antrenorii Marian Ilie şi Marius Rădulescu anunţându-şi elevii că au o lună de pauză şi sunt aşteptaţi la reunire pe data de 11 ianuarie. Tehnicianul va creiona planul de pregătire, urmând ca, în curând, să se stabilească şi perioada cantonamentului montan, pentru care sunt şanse mari să se meargă, la fel ca şi în vară, la Hotelul Edelweiss, din Predeal.

În privinţa lotului, ultima noutate majoră este reprezentată de faptul că, pe lângă cei cinci jucători la care s-a renunţat deja, Cristian Nica, Decebal Nae, Octsvian Gheorghe, Ovidiu Paraschiv şi Emanuel Popa, s-a decis să nu se mai conteze nici pe serviciile lui Sorin Ciobanu. Acesta era împrumutat de la Chimia Brazi până la vară şi a fost lăsat să se întoarcă la gruparea de lângă combinat, fiind solicitat acolo de antrenorul Sebi Tudor.

Altfel, singurul transfer cert este cel al atacantului Mihai Ene, de la AFC Filipeştii de Pădure, care a şi semnat, zilele trecute, un contract valabil pentru următorii trei ani.

Un alt jucător boldeştean, Costică Gherghe, a intrat mai rapid în vacanţă, întrucât el s-a operat, marţi (8.12.2009), la Spitalul Boldescu din Ploieşti, de deviaţie de sept. Fotbalistul avea de mai multă vreme probleme de respiraţie, situaţia agravându-se după meciul de pe teren propriu cu Chimia Brazi, atunci când a fost lovit la nas de juniorul oaspeţilor, Mihai Dinu. El a aşteptat pauza de iarnă pentru a se opera, urmând ca, în ianuarie, la reunirea lotului, să se prezinte complet refăcut.

Comments

One Comment on "VACANTA SI LA KAPRONI"

  1. costica on Sâm, 12th Dec 2009 7:15 pm 

    a plecat el de buna voie jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!