Sevensins

DEPORTIVO LA CORUNA

Ianuarie 7, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Este una dintre echipele bune ale campionatului spaniel de fotbal, – Liga Stelelor. A câştigat şi titlul, a câştigat şi Copa del Rey şi a făcut senzaţie în Europa, cu ani în urmă, atunci când şi-a câştigat supranumele de “Super-Depor”. Dar nu asta trebuie să ştie fotbaliştii din Prahova. Ci faptul că, la o asemenea echipă, care are în lot foarte mulţi fotbalişti “internaţionali”, există mari probleme financiare şi restanţe la fel de mari la plata salariilor.

Ei bine, jucătorii lui Deportivo au primit fiecare câte 12.000 de euro pentru ultimele trei luni. Adică 4000 de euro pe lună de fiecare fotbalist.

Ce credeţi că s-a întâmplat?

Nimic. Mai mult, toţi jucătorii au declarat că înţeleg problemele financiare şi că pot trăi şi cu 4000 de euro pe lună. Şi vorbim despre fotbalişti care joacă în echipele naţionale ale ţărilor din care provin.

Pentru că maine are loc reunirea echipei Petrolul Ploieşti, care evoluează în Liga a II-a din România, mi-am adus aminte că Răchită a avut mari probleme în a-i convinge pe unii să joace la Petrolul “doar” pentru 1500 de euro pe lună.

Mai e ceva de zis?

Comments

2 Comments on "DEPORTIVO LA CORUNA"

  1. ranasescu on Joi, 14th Ian 2010 3:00 pm 

    Edi, nu ai dreptate. Petrolistii joaca mai bine si mai frumos decat spaniolii. Ei merita mult mai multi bani. Deportivo este o echipa de mercenari, in timp ce echipa din ploiesti este trup si suflet dedicata suporterilor.
    P.S.
    D-t l Mrn !

  2. gigel on Vin, 15th Ian 2010 7:28 am 

    Invata sa citesti un editorial…si pe urma comenteaza. Doar suporterii in totalitatea lor sunt trup si suflet cu echipa nu jucatorii.
    Arata-mi un singur jucator care sa nu plece imediat cand apare banul pe masa.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!