Sevensins

PROBLEME CU PORTARII

Ianuarie 13, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

andrei_vladDupă ce mai mulţi ani Petrolul Ploieşti s-a putut lăuda cu portarii pe care i-a avut, acum acest post ridică multe probleme pentru actuala conducere tehnică a formaţiei prahovene.

 În cantonamentul de la Predeal, antrenorul Petrolului- Vivi Răchită- nu poate conta decât pe serviciile portarului Andrei Vlad ( în foto). Celălalt apărător al buturilor care a fost cooptat în lotul petroliştilor – juniorul George Şerban – se află la Mogoşoaia la o acţiune a lotului naţional al României- U16. În aceste condiţii este evident faptul că echipa ploieşteană mai are nevoie ca de aer de un portar pentru a nu rămâne descoperită pe acest post.

S-a vorbit, în pauza competiţională, despre venirea lui Andrei Marinescu- de la Rapid, dar, cel puţin până acum, acest lucru nu s-a concretizat.

Discuţii pentru aducerea unui portar au fost şi sunt în continuare, dar preţul cerut este unul mare pentru noi”, ne-a declarat Răchită.

Şi în turul campionatului Petrolul a avut probleme cu portarii. După ce a început sezonul ca titular, Marius Iorga a avut un randament mult sub aşteptări, el fiind înlocuit de Andrei Vlad după ce Petrolul a pierdut cu 3-0 meciul cu FC Snagov. Iorga, de altfel, a şi plecat de la echipă după acest episod.

Norocul ploieştenilor a fost faptul că Vlad nu s-a accidentat în meciurle din tur, situaţie în care Răchită ar fi fost obligat să îl titularizeze pe juniorul Valentin Ion.

Pentru a evita repetarea unei astfel de conjuncturi, Răchită vrea încă un portar de valoare la Petrolul, „acoperirea” acestui post fiind o prioritate pentru tehnicianul ploieştean.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!