DEBUT DE STAGIUNE SI LA AFC FILIPESTI

Ianuarie 18, 2010 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

echipa_afc_filipestii_de_padure Cea mai suferindă echipă prahoveană de Liga a III-a, am numit aici gruparea AFC Filipeştii de Pădure, s-a reunit, astazi, în cursul dimineţii.

Faţă de lotul care încheia turul pe locul al XVII-lea, la prima şedinţă de pregătire din 2010 au fost prezenţi doar opt sportivi din vechea gardă: portarii D. Şandru şi Răchită, plus jucătorii de câmp Toader, Budileanu, Ojică, Brebenel, Stamate şi Chiriţă. Acestora li s-a alăturat patru jucători noi: D. Petre (n.n. – a mai evoluat pentru AFC Filipeştii de Pădure în urmă cu două sezoane), Ştefan, Năescu (toţi trei aparţin de Petrolul 95 Ploieşti, iar ultimii doi se află, încă, la vârsta junioratului) şi Onceanu (Poli Iaşi II).

În pauza de iarnă s-a renunţat la Trică, Fieraru, Bădoiu şi Picior, ei fiind liberi să-şi caute alte angajamente, după ce la mijlocul campionatului Mihai, Ghiţă şi Toporan au părăsit gruparea prahoveană de Liga a III-a. Şi în zilele următoare vor veni câţiva jucători în probe. Cei patru care au fost astăzi  la reunirea lotului au şanse mari ca din retur să îmbrace tricoul echipei AFC Filipeştii de Pădure în partea secundă a campionatului”, ne-a declarat antrenorul George Niculuţ. Conform spuselor aceluiaşi tehnician, acesta şi-ar mai dori cel puţin doi jucători de certă valoare, care să ajute echipa să se menţine în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

La finele turului, AFC Filipeştii de Pădure se clasează pe poziţia a XVII-a, cu o zestre de doar 11 puncte.

 

Amical cu Dacia Mioveni?

 Încă de la finele acestei săptămâni AFC Filipeştii de Pădure ar putea avea programat un meci de verificare, în compania unui adversar de Liga a II-a. S-ar putea ca sâmbătă să întâlnim, pe terenul ”Minerul”, din Filipeştii de Pădure, pe Dacia Mioveni, grupare de divizia B care, în aceste zile, parcurge un stagiu de pregătire la Sinaia”, a mai spus Niculuţ, care a adăugat: ”Dacă nu se va perfecta amicalul cu echipa din judeţul Argeş, săptămâna viitoare vreau să disputăm două jocuri de verificare, adversarii urmând să-i stabilim peste câteva zile”.

Altfel, până la finele acestei luni echipa îşi va desfăşura antrenamentele la baza proprie, iar la începutul lui februarie jucătorii formaţiei AFC Filipeştii de Pădure vor desfăşura un stagiu de pregătire centralizat, cel mai probabil în staţiunea Băile Felix.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!