RADULESCU NU MAI VINE LA PETROLISTUL KAPRONI BOLDESTI

Ianuarie 13, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

bogdan_radulescuMarian Ilie – antrenorul echipei Petrolistul Kaproni Boldeşti – vrea să ştie fără niciun dubiu numele jucătorilor pe care se poate baza în returul campionatului. Tocmai de aceea, el a solicitat răspunsuri ferme de la Bogdan Rădulescu şi Emil Stanca- fotbalişti care puteau fi cooptaţi în lot dacă ar fi acceptat  condiţiile impuse de conducerea clubului din Boldeşti.

 Portarul Bogdan Rădulescu (în foto) a declinat oferta, el găsind o soluţie mai avantajoasă pentru el (n.n- se va transfera la Gloria Buzău- echipă din Liga a II-a).

În schimb, Emil Stanca nu mai intră în calculele antrenorului Marian Ilie pentru că a tărăgănat prea mult luarea unei decizii în privinţa viitorului său fotbalistic.

L-am rugat să ne spună foarte clar dacă vine sau nu, dar el a tras de timp, nu şi-a precizat foarte clar poziţia în acest sens”, ne-a declarat Ilie.

Un alt fotbalist care a fost prezent la reunire şi ar putea fi cooptat în lot – Ionuţ Stârpici- a fost trimis la Berca (acolo unde a evoluat în turul campionatului) pentru a-şi rezolva problemele legate de actele necasre trecerii lui la Boldeşti.

La pregătirile echipei mai este aşteptat , în zilele următoare, încă un atacant. Necesitatea aducerii la Petrolistul a unui jucător de profil ofensiv pare logică, în condiţiile în care, în această vară, de la formaţia prahoveană au plecat nu mai puţin de patru atacanţi: Cristian Nica, Decebal Nae, Ovidiu Paraschiv şi Sergiu Arnăutu.

 

S-au stabilit primii adversari

 Fără a fi bătut în cuie, programul primelor partide de verificare pe care la va suţine echipa din Boldeşti a fost perfectat. Astfel, pe 30 ianuarie Petrolistul va disputa un meci amical cu Petrolul Ploieşti, urmând ca pe 3 şi 6 februarie echipa antrenată de Marian Ilie să joace alte două partide de verificare în compania colegei de eşalon Petrolul Teleajen Ploieşti.

În fine, pe data de 13 februarie se va disputa un alt meci test, de această dată în compania Chimiei Brazi.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!