IN CELE DIN URMA, CATARAMA A AJUNS LA PETROLUL

Ianuarie 14, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

victoras_catarama Incertitudinea sosirii mijlocaşului Victoraş Cataramă la Petrolul Ploieşti a fost risipită în cursul zilei de ieri. Jucătorul s-a alăturat echipei ploieştene în cantonamentul de la Predeal şi se va pregăti, din nou, sub conducerea lui Vivi Răchită, după ce a mai fost antrenat de tehnicianul Petrolului şi atunci când cei doi erau la FC Ploieşti.

Cataramă- care aparţine clubului Astra Ploieşti – a fost împrumutat în turul campionatului la formaţia de ligă secundă FC Snagov. Despre jucătorul în vârstă de 21 de ani se spunea că va fi direcţionat de Astra către Dunărea Giurgiu, grupare care va deveni un fel de echipă secundă a clubului ploieştean din Liga I. Din fericire pentru cel care îşi dorea să joace la Petrolul, dar şi pentru managerul Vivi Răchită, situaţia s-a rezolvat favorabil pentru Cataramă, după o discuţie purtată de Răchită cu patronul Astrei, Ioan Nicolae, cel care a dat dovadă de înţelegere în aest caz.

Cataramă este cel de-al doilea fotbalist care revine, în această iarnă, sub comanda lui Răchită, după experienţa de la FC Ploieşti. Primul dintre aceştia a fost mijlocaşul Liviu Mihai, împrumutat de Farul Constanţa, gratuit, până la finele acestei ediţii de campionat.

Comments

2 Comments on "IN CELE DIN URMA, CATARAMA A AJUNS LA PETROLUL"

  1. IN CELE DIN URMA, CATARAMA A AJUNS LA PETROLUL | Viata sportiva din Prahova on Dum, 17th Ian 2010 4:31 pm 

    [...] Read more [...]

  2. OnlineZZ on Lun, 18th Ian 2010 10:39 pm 

    Lasa ca e mai bine cu astia.. suntem mai tari Hai Petrolul!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!