Sevensins

ATAC REMANIAT

Ianuarie 11, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

vivi_rachita Pentru returul de campionat din Liga a II-a de fotbal, antrenorul Petrolului Ploieşti, Vivi Răchită, are în plan remanierea totală a compartimentului ofensiv.

Nu de alta, dar în prima parte a sezonului ecxhipa a avut, în mod evident, un post deficitar în ceea ce priveşte poziţia de atacant central.

Doar Elek a dat cât de cât satisfacţie pe acest post, dar în cele din urmă ratările uriaşe ale acestuia, care au privat echipa de puncte importante în clasament au condus la despărţirea de blondul jucător împrumutat de la Oţelul Galaţi.

Acum la startul pregătirilor pentru retur, aşa cum a promis încă de la finalul anului trecut, Răchită s-a orientat spre jucători care să poată rezolva faza de atac. Revenirea la pregătire a lui Adrian Crăciun, accidentat pe perioada turului, şi cooptarea în lot a altor doi atacanţi- Daniel Opriţa şi Roman Radchenko- sunt semne evidente că, până acum, cel mai “fortificat” compartiment este cel ofensiv.

Mai mult, la echipă este aşteptat şi un atacant african care participă în aceste zile cu naţionala ţării sale la Cupa Africii pe Naţiuni, numele acestuia fiind trecut sub tăcere, deocamdată, de oficialii Petrolului.

Dincolo de faptul că au venit la Petrolul jucători de atac, poate cel mai important aspect al acestei perioade de transferări îl reprezintă faptul că, deşi a fost ofertat de echipe din primul eşalon (Braşov, Pandurii Târgu-Jiu şi Oţelul Galţi), Constantin Budescu a rămas, deocamdată,  la echipă.

Cum apărarea a funcţionat destul de bine în prima parte a campionatului, rezolvarea problemelor din atac ar face din Petrolul Ploieşti o echipă care să fie, până la capăt, implicată în lupta pentru promovarea în Liga I.

 

Comments

One Comment on "ATAC REMANIAT"

  1. Andra @ Automate de Cafea on Mar, 12th Ian 2010 3:45 pm 

    Nu am nici o treaba cu fotbalul, dar vreau sa imi exprim parerea chiar aici. Toti prietenii mei fac misti de Vivi Răchită…as vrea sa stiu si eu de ce? juca fotbal prost? sau care este motivul? nu vreau sa ii intreb pe ei pentru ca nu imi place sa intru in discutiile lor.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!