Sevensins

SUB ZODIA CIFREI 7

Ianuarie 12, 2010 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

reunire_petrolul_teleajen Luni după amiaza s-a reunit şi lotul echipei prahovene de Liga a III-a, Petrolul Teleajen Ploieşti. Sub comanda antrenorului Valentin Sinescu, cel care îl înlocuieşte din această iarnă pe Dorinel Beznea, au fost prezenţi 21 de jucători. La prima şedinţă de pregătire din acest an, noutăţile din tabăra ploieşteană au fost: Filip, Ştefan (ambii de la CS Floreşti), Isacov (Unirea Corlăteşti Dâmbu), O. Gheorghe (Petrolistul Kaproni Boldeşti), Stoica (Petrolul Ploieşti II), M. Mihai (Teleajen II/ASO Slănic) şi Fl. Gheorghe (Petrolul 95 Ploieşti). În zilele următoare vor veni la antrenamente trei jucători noi, dar, momentan, nu vă pot spune numele acestora”, ne-a declarat Sinescu, care a mai adăugat: De săptămâna viitoare va reveni şi americanul Cody De Grood. Ştiu că ne aşteaptă un retur foarte dificil, dar prin muncă sunt convins că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul, şi anume să ne menţinem în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării”.

 

Program dens de meciuri amicale

Deşi bugetul nu permite ca nou promovata în Liga a III-a să efectueze un stagiu centralizat de pregătire, tehnicianul Valentin Sinescu a pus la punct un program de pregătire. Pe lângă şedinţele de antrenamente, care se vor desfăşura în fiecare zi, echipierii Petrolului Teleajen au programate, până la reluarea campionatului, şapte meciuri de verificare. Momentan, antrenorul ploieştenilor a stabilit datele şi adversarii pentru cinci jocuri. Astfel, prima partidă o vor disputa pe 23 februarie, în deplasare cu gruparea de Liga A Prahova – CS Băneşti-Urleta. Va urma apoi o ”dublă” cu colega de serie şi eşalon, Petrolistul Kaproni Boldeşti, pe 3 şi 6 februarie. Seria întâlnirilor amicale va continua cu o nouă ”dublă”, de această dată în compania buzoienilor de la Partizanul Merei (10 şi 13 februarie). Însă, Sinescu speră să mai găsească câte un adversar pentru datele din 27 ianuarie şi 19 februarie, cea din urmă partidă menţionată urmând să fie o ultimă repetiţie înainte de startul în noul sezon competiţional, şi se va disputa, cu siguranţă, în deplasare.

Petrolul Teleajen Ploieşti va întâlni în runda inaugurală a returului, în deplasare, pe dâmboviţenii de la Electrosid Titu, joc care se va desfăşura pe 26 februarie, cu începere de la ora 14.00.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!