UN NOU PAS PRE NORMALITATE: MAGAZIN DE PREZENTARE PENTRU SUPORTERII PETROLULUI

Noiembrie 25, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Ziua de 3 decembrie va fi una foarte importantă pentru suporterii echipei de fotbal Petrolul Ploieşti. La acea dată se va inaugura primul magazin de prezentare al unei echipe de fotbal din oraş.

Locaţia aleasă este şi ea una care să contureze importanţa evenimentului, magazinul de prezentare al echipei Petrolul urmând să fie amplasat în „buricul oraşului”, în incinta complexului comercial Winmarkt Grand Center.

În afara faptului că suporterii vor găsi aici o gamă variată de produse promoţionale, ei vor avea parte şi de alte surprize, Locaţia aleasă pentru defacerea acestor produse va reprezenta şi un loc de întâlnire dintre suporteri şi jucători, intenţia organizatorilor fiind aceea ca, periodic, la magazinul de prezentare al echipei să vină şi jucătorii formaţiei ploieştene pentru sesiuni de autografe şi fotografii.

Gestul, împrumutat de la marile cluburi occidentale, este unul care duce echipa ploieşteană, cel puţin din punct de vedere al imaginii, mai aproape de ceea ce ar trebui să însemne un brand precum „Petrolul Ploieşti” în viaţa cotidiană a municipiului numărul 1 din Prahova.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!