CURATENIE DE IARNA: ELEK, JAPALAU SI TURCAN OUT

Noiembrie 23, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Incepand de astazi s-au pus in practica masurile drastice anuntate deja la conferinta de presa de dupa partida cu Dunarea Giurgiu, Valeriu Rachita  luand primele masuri in ceea ce priveste lotul de jucatori. S-a renuntat la serviciile fotbalistilor Robert Elek, Sergiu Japalau si Mihai Turcan. Decizia managerului ploiestenilor se inscrie intr-un plan amplu de reconstructie a echipei, care va continua din iarna.

Am ajuns la concluzia ca nu ne mai putem baza pe ei, asa incat am decis sa intrerupem colaborarea de comun acord. Mai sunt si alti jucatori care au primit un ultim avertisment si vreau sa inteleaga ca trebuie sa-si schimbe atitudinea pentru a avea un viitor la aceasta echipa. Asa cum am mai spus, ne dorim cu totul altceva la Petrolul. Vrem sa fie respectate istoria, imaginea, palmaresul clubului, sa fie respectate fostele glorii care vin, meci de meci, in tribuna. Vor juca aici doar aceia care vor demonstra ca merita cu adevarat sa apere clubul Petrolul, care vor fi cu sufletul alaturi de echipa, si cu care cred eu ca vom putea sa ne atingem obiectivele de performanta“, a explicat Vivi Rachita.

Managerul “galben-albastrilor” a avut un mesaj si pentru suporteri. “Ii rog sa-si aduca aminte ce am discutat in vara, atunci cand am spus ca vom incerca sa promovam, dar ca nu acesta este obiectivul nostru principal in acest an. Sa nu se uite problemele financiare cu care ne-am confruntat, deoarece cu zece zile inainte de inceperea campionatului noi nici nu eram inscrisi, iar primii bani au venit dupa ce am debutat in noul sezon. Palmaresul, sigla, OSIM-ul le-au revenit ploiestenilor si vrem, in primul rand, sa creem o echipa pentru ei, sa construim un club profesionist, si cred ca suntem pe drumul cel bun” a conchis Vivi Rachita.

In alta ordine de idei magazinul oficial al clubului FC Petrolul Ploiesti va fi inaugurat pe data de 3 decembrie, la ora 17.00. Dupa cum se stie, acesta va fi amplasat in incinta Complexului Winmarkt-Omnia, „Galeriile Ploiesti”, iar la dispozitia suporterilor va fi pusa o gama larga de produse si de materiale promotionale.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!