EVOLUTII INCONSTANTE

Noiembrie 25, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

bogdan_minciuna În situaţia în care lotul de jucători al echipei Petrolul Ploieşti este, în primul rând, redus din punct de vedere numeric, este esenţial ca jucătorii cu experienţă competiţională să evolueaze la un nivel optim pentru ca formaţia ploieşteană să aibă rezultatele dorite de suporteri.

Şi Bogdan Minciună etse unul dintre aceşti jucători, inconstanţa lui în acest tur de campionat fiind transpusă şi în perioadele de inconstanţă ale echipei antrenate de Răchită.

Sigur, nu înseamnă că Minciună este un reper în acest sens, dar este evident faptul că jocul lui ontează foarte mult, în acest moment, în special pentru linia mediană a Petrolului.

Dacă în primele etape el a evoluat slab, fiind trecut la un moment dat chiar şi pe banca de rezerve, începând de la meciul din deplasare cu FCM Bacău, Minciună a dat senzaţia că şi-a revenit şi a marcat trei goluri în două meciuri consecutive: unul la Bacău şi două acasă, cu Dunărea Galaţi. Jocul bun al lui Minciună a continuat şi în rundele următoare, el reuşind să marcheze din nou, în etapa a 11-a, în dispuat Petrolului cu CSM râmnicu Sărat.

Eclipsa de formă în care pare să fi intrat de atunci a devenit din ce în ce mai accentuată la meciurile cu Steaua II Bucureşti, Gloria Buzău şi Dunărea Giurgiu. Cu menţiunea că la ultimul dintre aceste meciuri el a fost folosit „în bandă”, poziţie în care nu se simte în largul său.

Pentru a suplini jocul slab al lui Minciună, Răchită l-a titularizat pe Adrian Neagoie, dar acesta a demonstrat că, deşi a avut o sumedenie de oportunităţi de a marca, nu ştie cum  sau îi este frică să tragă la poartă.

Dacă Minciună va da din nou consitenţă la mijlocul terenului prin jocul său, Petrolul ar avea de câştigat. Dacă nu, va fi interesant de urmărit cât timp va avea Răchită răbdare cu Minciună, mai ales că managerul Petrolului a arătat că nu pare dispus să tolereze la infinit prestaţiile mediocre ale elevilor săi.

Comments

One Comment on "EVOLUTII INCONSTANTE"

  1. Andreea C. on Dum, 29th Nov 2009 3:40 pm 

    Sa speram ca vor avea si rezultatele dorite, oricum am observat la echipele noastre ca ba joaca bine, ba prost. De exemplu Astra.. Bate Rapid si Steaua de unde ar trebui sa isi ia bataie, mai ales de la Steaua (si aici subliniez ca nu ma asteptam sa piarda) si nu reuseste sa obtina un scor bun la echipe mai slabe…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!