INADMISIBIL!

Mai 20, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal feminin, Stirea zilei

Dan Preda Galaxy PloiestiCeea ce s-a întâmplat cu echipa de fotbal feminin Galaxy Ploieşti în acest retur de campionat al Diviziei A a depăşit orice limită a bunului simţ.

Pentru a cincea oară în partea a doua a campionatului,  gruparea antrenată de Gheorghe Mihai a pierdut la masa verde pentru că, la teren, înaintea meciului cu AS Fair-Play Bucureşti,  nu a fost prezentă nicio maşină a Ambulanţei.

Mai mult decât atât, la acestă partidă, doctorul echipei FC Ploieşti, Mircea Miu, a venit la teren pentru a asigura, în mod gratuit asistenţa medicală. Degeaba, însă!

Principalul vinovat, fără niciun fel de dubiu, este preşedintele Dan Victor Preda. Lipsa de implicare a acestuia a depăşit orice limită a toleranţei.

Să detaliem puţin…

Dan Victor Preda este un om de afaceri, sau aşa se consideră, care, în mod normal, nu este obligat să bage banii lui în activitatea echipei de fotbal feminin. Logic, până aici.

Numai că atunci când tu, Dan Victor Preda, care mai eşti şi preşedintele Comiisiei de Disciplină din cadrul AJF Prahova, ai luat decizia de a înfiinţa această grupare, atunci ţi-ai asumat şi nişte obligaţii pe care trebuie să le respecţi.E atât de simplu de înţeles un lucru atât de banal.

Dacă nu le respecţi, apar alte probleme. Ca de exemplu:

Fetele care fac parte din echipa care evoluează sub denumirea firmei pe care o conduci se învoiesc de la şcoală sau de la serviciu pentru a veni la antrenamente şi meciuri. Nici măcar nu există o elementară decenţă, în sensul de a le transmite acestora şi antrenorului să nu mai vină şi să îşi vadă de treaba lor.

Apoi, este inadmisibil ca echipa care îşi reprezintă firma la cel mai înalt nivel al fotbalului feminin să nu se poată antrena la baza proprie pentru că aceasta este închiriată amatorilor care plătesc.

Să ajungă adversarele să ştie dinainte că vin la meciurile cu Galaxy şi vor câştiga la masa verde pentru că nu există salvare la stadion este un alt aspect care, pe tine, ca preşedinte şi finanţator, te cam face de râs.

Dacă nu sunt bani pentru a ţine această echipă este suficienta ca acest lucru să fie comunicat.

Ruşine, domnule Dan Victor Preda!

 

 

Comments

One Comment on "INADMISIBIL!"

  1. Olivian BREDA on Vin, 22nd Mai 2009 2:03 pm 

    Mda, e o situatie neplacuta.

    Stau si ma intreb: nu se putea oare chema o salvare? Sau sa mearga si fara asa ceva? Adica daca s-au adunat 22 de oameni acolo sa joace fotbal, nu cred ca se intampla atat de des sa fie necesara o Ambulanta.

    Cred ca se puteau gasi niste solutii pentru a iesi din impas.

    Oricum, e foarte neserioasa situatia, nu imi place deloc ce s-a intamplat acolo.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!