Sevensins

TENISMENA ANA BOGDAN, SUSTINUTA DE OAMENII DE AFACERI DIN BUSTENI

Mai 28, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Stirea zilei 3, Tenis

Ana BogdanÎn ciuda performanţelor deosebite pe care le-a obţinut până acum, jucătoarea de tenis originară din Sinaia este prea puţin cunoscută publicului larg.

La cei 16 ani şi jumătate ai săi, Ana Bogdan este clasată pe locul doi în ierarhia mondială şi va putea participa la patru turnee de grand slam rezervate junioarelor şi graţie ajutorului financiar pe care l-a primit ieri seară din partea oamenilor de afaceri din Buşteni.

“Sper ca sprijinul pe care îl acordăm acestei tinere sportive, cu o clasare de invidiat la categoria ei de vârstă, să fie un prim pas pentru ea spre marea performanţă în tenisul profesionist, la nivelul senioarelor”, ne-a declarat, ieri, Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

Sprijinul financiar va fi de 18 000 de euro, bani care vor fi depuşi în contul tenismenei. Banii vor fi folosiţi pentru participarea la patru turnee importante din acest an: Roland Garros, Wimbledon, Canadian Open Championship şi US Open.

Ana Bogdan a disputat până acum 114 meciuri în turneele de junioare, câştigând 89 şi pierzând 25. În acest an, sportiva din Sinaia a susţinut 16 meciuri, câştigând 14 şi pierzând doar 2.

Edi MOLDOVAN, Nelu ŞTEFĂNESCU jogoscasinoonline.eu

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!