SCUZE BANALE, DEZAMAGIRI FIRESTI

Mai 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal feminin, Stirea zilei 3

galaxy_ploiestiRevenim astăzi cu cu amănunte legate de excluderea din campionat a echipei de fotbal feminin Galaxy Ploieşti.

Decizia luată luni de comisia de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a provocat reacţii diverse în rândul celor implicaţi în fenomen. Dacă jucătoarele şi antrenorul Gheorghe Mihai au vorbit despre dezamăgiri şi ambiţii spulberate, patronul echipei, Dan Victor Preda a încercat să se disculpe, căutând tot felul de scuze puerile.

 

Gheorghe Mihai- antrenor jogoscasinoonline.eu

Sunt consternat de această veste! Am plecat de la un loc de muncă bine retribuit şi am venit cu inima deschisă la Galaxy. Îmi pare nespus de rău de fete pentru că le-am văzut dornice să practice fotbalul, sacrificând plăcerile specifice vârstei în detrimentul sportului rege

 

Andreea Zăinescu - căpitanul echipei Bonus Fara Depunere

Pentru tot ceea ce s-a întâmplat este de vină doar domnul Preda! Este o mare dezamăgire pentru noi această excludere din campionat. Cu toate acestea eu sper să rămânem o echipă şi să evoluăm şi în sezonul viitor.

Patronul nostru nu s-a implicat deloc în viaţa echipei. Noi nu i-am cerut niciodată nimic. La un moment dat a făcut chiar o afirmaţie halucinantă pentru noi, declarând că vine la meciuri când vrea el, ca Gigi Becali!

 

Nina Anca- jucătoare

Domnul Preda nu a avut niciun fel de implicare. Dacă la început poate a avut dorinţa de a face ceva, pe urmă ne-a tratat cu flit! Nu venea nici măcar să ne salute, pe noi sau pe profesor. Ba, mai mult, ne-a luat şi din echipament şi chiar două mingi din cele patru primite de la federaţie. Toate astea pentru băieţii lui, că are şi o grupă de copii de care se ocupă. La ce echipă aveam, cu un pic de sprijin eu vă spun că ne clasame în primele 5 locuri“.

 

Dan Victor Preda- patronul echipei

Este o măsură firească. Practic, de unul singur nu aveam cum să mai susţin această echipă. Nu mai sunt bani. În ceea ce mă priveşte, sincer vă spun că am vrut să fac ceva în fotbal, fără să mă gândesc la vreun câştig. De fiecare dată am plătit asistenţa mediaclă şi arbitrajul, dar nu puteam să achit şi salvarea, pentru că, la fiecare meci mă costa 8 milioane de lei vechi.În privinţa echipamentului  trebuie să vă spun că tricourile erau mărimea 50 şi nu puteau fi folosite de copiii de pregătirea cărora mă ocup. La finele sezonului oricum le voi returna. Sunt intrigat de faptul că Mara (n.n- Maria Pătraşcu), cea care a iniţiat această idee cu echipa feminină,  m-a lăsat baltă încă de la început!

 

Galaxy Ploieşti s-a înfiinţat în luna aprilie a anului trecut şi mai avea trei etape de disputat în actuala ediţie a campionatului Diviziei A feminine. De acum două zile, echipa a fost exclusă din competiţie din cauza deselor neprezentări. Păcat!

Edi MOLDOVAN, Nelu ŞTEFĂNESCU

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!