CAND AI NUME CU RENUME

Mai 25, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial

În România, ţara în care presa este căutată, cu precădere, atunci când provoacă scandaluri, nu există încă, o conduită a celui care citeşte.

Puţini sunt aceia care au răbdare să parcurgă un articol de la cap la coadă, cei mai mulţi fiind tentaţi să perceapă doar mesajul din titlul articolului respectiv.

Aşa se face că, numele unei persoane publice asociat cu titulatura instituţiei „sperietoare”- D.N.A- reprezintă o punte uşor de parcurs, mesajul fiind unul clar precum cristalul.

Săptămâna trecută, în materialul nostru a fost prezentat un material referitor la Mircea Dridea, cel care din postura de vicepreşedinte al Comisiei de Disciplină al Federaţiei Române de Fotbal a fost solicitat să ofere anumite informaţii procurorilor D.N.A.

Pentru că Mircea Dridea are un nume cu renume, era normal să amintim că domnia sa poate oferi informaţii care să facă lumină, poate, în celebrul scandal al arbitrilor.

Numai că, din această cauză, Mircea Dridea a avut de suferit în planul imaginii. Cei care nu au priceput că un om de integritatea lui Dridea este firesc să fie consultat de procurorii D.N.A, mai ales că are o funcţie importantă în cadrul FRF, s-au grăbit să se gândească la aberaţii de tot felul.Dacă şi acum este greu de înţeles, mai precizez o dată: Mircea Dridea nu a fost la DNA ca învinuit, ci ca o persoană capabilă să ofere unele informaţii care să ajute la bunul mers al anchetei.

Ce o fi aşa de greu de înţeles?

E ca atunci când te duci la Poliţie să îţi iei buletinul şi oamenii care te văd se gândesc la faptul că ai probleme cu legea. Hai să fim serioşi!

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!