PROMOVATI ACUM!

Fotbaliştii de la Tricolorul Breaza se află la un singur pas de promovarea în Liga a II-a de fotbal. După ce s-a impus în primul meci al barajului de promovare programat la Râmnicu Sărat şi Buzău, echipa prahoveană trebuie să câştige meciul pe care îl joacă duminica, de la ora 18.00, în compania formaţiei CS Ovidiu, pentru a-şi asigura promovarea.

Dacă Tricolorul va remiza, atunci mai are doar şansa ca, în ultimul meci al barajului, CS Ovidiu să nu câştige la mai mult de 3 goluri diferenţă cu Oţelul II Galaţi.

Pentru a evita aceste calcule şi pentru a nu fi puţi în situaţia de a sta la mâna altora, jucătorii antrenaţi de Florin Stăncioiu vor să tranşeze soarta promovărrii încă din meciul de mâine.

Echipa este suficient de bine pregătită şi motivată. Ştiu că vom întâlni o echipă valoroasă, bine articulată şi cu mulţi jucători cu experienţă competiţională, dar nu vom rata această şansă.Eu cred că cei de la Ovidiu nu vor mai juca ultimul meci din grupă, pentru că promovarea se va decide duminica“, ne-a declarat, încrezător, anzrenorul Tricolorului, Florin Stăncioiu.

După primul meci al barajului, cu Oţelul II Galaţi, fotbaliştii Tricolorului au revenit la Breaza şi au efectuat azi două antrenamente. Maine, în programul echipei este programată o plimbare la terenul de golf din localitate, pentru relaxare.

Meciul decisiv pentru Tricolorul, în tentativa sa de a ajunge în al doilea eşalon fotbalistic, se dispută duminica, de la ora 18.00, pe stadionul Gloria, din Buzău.

Edi MOLDOVAN, Nelu ŞTEFĂNESCU

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!