CSM PLOIESTI CAUTA SOLUTII PENTRU COMPLETAREA LOTULUI DE JUCATOARE

Iulie 17, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stiri principale

csm_ploiesti Chiar dacă mai are de doi bani speranţe pentru ca echipa să mai evolueze şi în viitorul sezon tot în Liga Naţională de handbal feminin, conducerea formaţiei CSM Ploieşti caută soluţii pentru completarea lotului de jucătoare, serios diminuat numeric după plecările numeroase care au survenit de la momentul încheierii campionatului anterior.

Cea mai mare problemă pentru şefii formaţiei ploieştene o reprezintă cooptarea în lotul echipei a cel puţin două jucătoare capabile să acopere postul de portar. Practic, în acest moment, echipa CSM nu mai are niciun portar în lot, chiar dacă în aceeaşi perioadă a anului trecut în lotul grupării ploieştene se aflau nu mai puţin de 4 portari: Alexandra Cazacu, Cristina Bobeică, Magda Săvescu şi Luana Şeitan.

Din diferite motive, toate cele patru jucătoare au plecat de la CSM Ploieşti, conducătorii formaţiei căutând acum soluţii pentru achiziţionarea unor portăriţe de valoare.

„ Este o prioritate atât pentru noi cât şi pentru antrenorul Gheorghe Ionescu. Suntem într-o situaţie inedită , dar uşor-uşor se va remedia şi această problemă. În două zile se vor prezenta  la pregătiri cel puţin două portăriţe, dar nu vă pot spune numele acestora. Oricum, ele au evoluat la echipe din Liga Naţională”, ne-a precizat directorul CSM Ploieşti, Gheorghe Pană.

O veste bună pentru echipa ploieşteană o reprezintă faptul că Andreea Dospin, cea mai bună marcatoare a echipei în sezonul anterior, a rămas sub comanda antrenorului Gheorghe Ionescu, în ciuda zvonurilor apărute în această săptămână în presa din Baia Mare, zvonuri care aduceau în discuţie un eventual transfer al conducătoarei de joc de la CSM Ploieşti la echipa din Maramureş.

În pregătiri, cu CSM Ploieşti, se află o handbalistă de la Naţional Râmnicu Vâlcea, Raluca Năstase, ea putând evolua în postura de inter stânga, şansele cooptării ei în lotul CSM-ului fiind considerabile.

Comments

5 Comments on "CSM PLOIESTI CAUTA SOLUTII PENTRU COMPLETAREA LOTULUI DE JUCATOARE"

  1. GSM on Vin, 17th Iul 2009 6:54 pm 

    Unde sunt grupurile sportive scolare de alta data. Acolo era locul “de nastere” al marilor sportivi. Isi mai aduce cineva amitne de ele ?

  2. mdy on Sâm, 18th Iul 2009 12:53 pm 

    Nu sunt prea sigur ca e asa.Magda Savescu am inteles ca a ramas la echipa ploiesteana,iar cu Luana Seitan ce s-a intamplat?Ca stiu doar ca a nascut si ca e posibil usor-usor sa reia pregatirile,dar unde?Este sigur ca cele 2 au plecat?Unde?

  3. mdy on Sâm, 18th Iul 2009 12:57 pm 

    pt GSM:Daca te referi la echipele de junioare ale Ploiestiului,acestea exista.Sunt acum 2 echipe de junioare 1,una ultimul an,cealalta primul,care pot fi solutii pt completarea lotului,dar probabil sunt prea mici pt ei acele fete,kiar dak ar fi bine in meciuri usoare sa prinda si ele experienta si sa fie o solutie f buna de viitor.Sper sa se gandeasca la viitorul handbalului si sa aduca si fete mai tinere,sperante ale handbalului din viitor,pana nu fac acest lucru alte echipe…

  4. putinaru on Lun, 20th Iul 2009 12:34 pm 

    nu stiu ce sa zic am 3 ani de performanta in atletism multe concursuri castigate,si am mai ucat hambal am 18 ani si sunt din Mizil….fete puteti gasi oriunde dar ceva cu performanta adica sa nu o ia de la 0 ceva mai sus :)

  5. bobe on Vin, 4th Sep 2009 5:42 pm 

    as vrea sa jok si eu handbal imi plake enorm de mult am mai jucat la skoala..ai mei sunt toti sportivi si ma bat la cap si chiar mi-as dori sa joc…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!