UN MECI CU ADEVARAT AMICAL

August 6, 2009 by Nelu Stefanescu  
Filed under Fotbal Liga a II-a

AFC Filipeştii de Pădure – Tricolorul Breaza 2-1 (2-0)

Stadion “Metalul – Diţeşti. Spectatori 50.

Au marcat Mihai, Toporan- David.

Au arbitrat Ştefan Călăraşu – Amorăriţei şi Daniel Avram, toţi din Câmpina.

AFC Filipeşti: D. Şandru – Trică, Toporan, Ghiţă, B. Şandru – Ciorchină, Ojică, Nuţescu, Mihai – Bădoiu, Chiriţă.

Au mai jucat Goiţan, Picior, Milanov (Bulgaria), Niţoi, Fieraru, Raul, Pasquale(ambii din Italia).

Antrenor George Niculuţ.

Tricolorul Breaza: Oghinciuc – Amir (Tunisia), Omar Balotelli (Italia),Petcu, Velasco ( italo-argentinian) – Marinescu, Ghiţă, Câţa, Trif – Ştefano, Etogo (camerunez).

Au mai evoluat Sava, Stavarache – Hammond (ganez), David, Stoica, Dascălu.

Antrenor Florin Stăncioiu.

Astăzi dimineaţă,  pe arena de la Diţeşti, echipa locală, AFC Filipeştii de Pădure, pregătită de tandemul de antrenori, George Niculuţ – Constantin Ungureanu a întâlnit într-un meci de verificare pe divizionara secundă, Tricolorul Breaza, formaţie care-i are ca tehnicieni pe Florin Stăncioiu şi Costin Plăvache. Surprinzător” Filipeştina” a reuşit să obţină un succes neaşteptat, graţie punctelor realizate de către Mihai şi Toporan în primul mitan, oaspeţii realizând unicul gol în repriza secundă prin             .

De remarcat este faptul că formaţia vizitatoare a utilizat un lot de jucători aflaţi în probe, fotbalişti care în urma acestui meci vor primi verdictul final dacă pot rămâne în lotul echipei din Breaza pentru noul sezon competiţional. Printre jucătorii din “11″-le oaspeţilor s-au aflat şi câţiva stranieri asupra cărora urmează să se ia o decizie finală în urma meciurilor de verificare de la finele acestei săptămâni.

AFC Filipeşti mai dispută mâine, de la ora 18.00, un alt meci de verificare împotriva Petrolului Teleajen Ploieşti, partida urmând să aibă loc pe terenul de pe platforma rafinăriei Lukoil.

În schimb, formaţia din Breaza nu are perfectat, până la această oră, un alt meci de pregătire, după ce triunghiularul pe care a dorit să-l organizeze pe teren propriu, şi la care mai trebuia să participe Petrolul Ploieşti şi AFC Filipeşti nu va mai avea loc.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!