VALI IACOB-O PIERDERE IMPORTANTA PENTRU CONPET

August 7, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

O veste nu tocmai plăcută pentru staff-ul tehnic, şi nu numai, al formaţiei Conpet Ploieşti, este accea că nu se va putea conta pe serviciile mijlocaşului ofensiv Vali Iacob, în debutul sezonului ce stă să înceapă. Jucătorul a suferit o accidentare destul de serioasă, în amicalul disputat recent în compania colegei de serie şi eşalon, AFC Filipeştii de Pădure. Chiar dacă, iniţial, se părea că Iacob va reveni destul de vedere pe terenul de joc, diagnosticul medicilor a fost de o cu totul altă părere, în sensul că el nu va putea fi utilizat cel puţin o etapă, rundă în care transportatorii de ţiţei prin conducte vor primi replica echipei CF Predeal.

Sper ca după meciul din prima etapă din sezonul 2009-2010, Vali Iacob să fie recuperat, mai ales că avem nevoie de serviciile lui în partidele care vor urma”, ne-a declarat preşedintele clubului Marius Zencenco. Acelaşi oficial a mai adăugat: “Pentru campionatul viitor, obiectivul formaţiei noastre este clasarea în primele cinci grupării ale serie. Totodată, încercăm să promovăm tineri jucători către eşaloanele superioare ale fotbalului românesc. Datorită situaţiei economice existente în momentul de faţă în ţara noastră nu se pune problema ca echipa Conpet Ploieşti să-şi propună accederea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării“.

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 10.00, Conpet Ploieşti va disputa ultimul joc test înainte de startul în noul campionat, meci în care vor întâlni pe CS Băneşti-Urleta.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!