CALIFICARE TRANSATA PREMATUR: FC RASNOV-TRICOLORUL BREAZA 0-3 (0-2)

tricolorul_breaza1 Specialiştii Cupei României, aşa cum sunt alintaţi jucătorii formaţiei Tricolorul Breaza, nu au avut nicio emoţie în a se impune în turul al IV-le al competiţiei KO. Nici nu era prea greu, în condiţiile în care au întâlnit pe FC Râşnov, formaţie care activează în Liga a IV-a din Braşov, în timp ce gruparea pregătită de către Florin Stăncioiu evoluează, din această vară, în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

La capătul timpului regulamentar, tabela de marcaj indica o diferenţă concludentă în favoarea prahovenilor, scor 3-0, primele două reuşite ale brezenilor fiind izbutite în primele 20 de minute ale întâlnirii. Mai întâi Vasilescu a deschis scorul cu un şut de la 15 metri (minutul 14), ca cinci minute mai târziu mijlocaşul Marinescu să mărească avantajul oaspeţilor cu un şut plasat de la 22 metri. În aceste condiţii, la adăpostul celor două goluri reuşite în primul mitan, meciul a devenit mult mai uşor pentru brezeni. După pauză Vişan a pus cireaşa pe tort, stabilind sorul final în minutul 68, cu un şut care l-a păcălit pe portarul amfitrionilor. 3-0 şi Tricolorul Breaza se poate gândi la următoarea partidă din Cupa României, meci programat pe 9 septembrie, unde ar putea întâlni cealaltă formaţie prahoveană rămasă în competiţie, de la nivelul eşaloanelor inferioare ale fotbalului autohton, şi anume pe Chimia Brazi.Pentru această întâlnire, tehnicianul Florin Stănicioiu a mizat pe Sava – Samson, Petcu, Apostol, Raţă – Negotei (46 Stoica), Câţa, B. Marinescu, Liuba (68 Olteanu), Vişan, Vasilescu (46 Cursaru).

Suspendare efectuată

În jocul cu formaţia braşoveană, antrenorul Stăncioiu nu l-a putut folosi pe fundaşul central Răzvan Ghidia, suspendat după cartonaşul roşu primit în etapa de la finele săptămânii trecute cu FCM Bacău. Însă, el va putea evolua în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dunărea Galaţi, după ce comisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat doar o etapă. Mai mult, în meciul cu FC Râşnov, nu au fost utilizaţi portarul Costin Oghinciuc şi mijlocaşul Janoş Vajda, ambii fiind menajaţi.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!