AU REZISTAT CAT AU PUTUT IN FATA LIDERULUI DIN LIGA I

tricolorul_breaza_antrenament FC BRAŞOV – TRICOLORUL BREAZA 3-0

Au marcat: Piţurcă (13), Sburlea (56), Cr. Ionescu (82)

FC Braşov: Mincă (46 Kajcsa) – Rui Duarte (46 Mateiu), Bogdan Niculae, Oros, Cristi Ionescu – Voicu (58 Dedu), Cristescu (58 Chipciu), Nene, Senin – Piţurcă, Sburlea (58 Bălţoi). Antrenor: Viorel Moldovan.

Tricolorul Breaza : Sava (46 Anghelache) – Samson (69 Ogodogbo), Apostol, Ghidia, Petcu, Olteanu – Puie, Turiac, Ghiţă, Liuba (46 Vişan) – Vasilescu (46 Cursaru). Antrenor: Florin Stancioiu.

Au arbitrat: Robert Dumitru – Stelian Slabu, Daniel Alecu.

Avertismente: Senin (27), Piţurcă (55), Oros (78 şi 83), Chipciu (89)/Olteanu (23).

Echipa de Liga a II-a, Tricolorul Breaza, a pierdut, astazi, amicalul disputat împotriva liderului Ligii I – FC Braşov. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-0, prin reuşitele semnate de Piţurcă (13), Sburlea (56) şi Cristi Ionescu (82), la capătul unui meci care a avut de toate: goluri, ratări şi eliminări. Din păcate pentru prahoveni, aceştia nu au contat decât la ocazii irosite, Vişan (55 – a lovit bara laterală cu un şut din afara careului mare) şi Cursaru (79 – a reluat alături dintr-o poziţie favorabilă) fiind autorii singurelor şanse ale prahovenilor de a marca în poarta liderului primului eşalon fotbalistic al ţării.

Pe lângă cele trei “boabe” marcate în poarta brezenilor, echipierii formaţiei FC Braşov şi-au mai trecut în cont alte şanse de a marca: Cristescu (20), Rui Duarte (22), Nene (36) şi Piţurcă (66). Mai mult, gazdele amicalului de ieri au punctat şi la capitolul eliminări, Oros vâzând roşu în faţa ochilor în minutul 83, în timp ce la brezeni doar Olteanu a fost avertizat cu galben. ”A fost un meci în care s-a văzut clar diferenţa dintre cele două eşaloane, iar pentru noi a fost un bun prilej să folosim şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest început de campionat”, ne-a declarat antrenorul Florin Stăncioiu, imediat după încheierea jocului.

Altfel, pentru echipa Tricolorul Breaza a debutat, chiar dacă într-un meci amical, şi atacantul de culoare Moses Ogodogbo, nigerianul provenit de la Caraimanul Buşteni înlocuindu-l, în minutul 69, pe celălalt jucător de culoare din lotul brezenilor, fundaşul de bandă dreapta Samson Nwabueze.

Dacă gazdele întâlnirii de astazi au pregătit meciul de duminică din deplasare cu CFR Cluj, pentru elevii antrenorului Florin Stăncioiu a fost un bun prilej de repetiţie înainte de jocul de sâmbătă cu Săgeata Stejaru, partidă care se va desfăşura pe stadionul formaţiei tulcene.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!