“ASTA ESTE DIFERENTA DINTRE O ECHIPA DE LIGA CAMPIONILOR SI NOI”!

Septembrie 6, 2009 by Nelu Stefanescu  
Filed under Fotbal liga I, Stiri principale

amical_urziceni_petrolul Unirea Urziceni – FC Petrolul Ploieşti 4-0 (4-0)

Stadion: “Valahorum”. Spectatori: 250. Au marcat:Rusescu (11.pen), Frunză (16), Bălan (25), Semedo (34).
Unirea: Tudor – Nicu (cpt), Fernandez, Mehmedovic, Brandan – Paraschiv – Frunză, Pădureţu, Bălan, Semedo – Rusescu.Au mai evoluat: Galamaz, Munteanu, Ricardo, Bordeanu, Marinescu, Bilaşco, Varga, Onofraş, Dănălache, Tache. 
Antrenor: Dan Petrescu.
Petrolul: Iorga – Dumitrescu, Chiriţă, Şomodean, P. Stoica – Minciună, Crăciun – Năstase, Vlad (cpt), Budescu – Elek. Au mai jucat: A. Vlad – Stanca, Benga, Avram, C. Stoica, Neagoe, Puchea.
Antrenor: Valeriu Răchită.
Arbitri: Florin Miron – Nicolae Habuzariu şi Mircea Grigoriu (toţi din Bucureşti).

Un meci cu echipa campioană este o provocare pentru fiecare parteneră de întrecere a acesteia. Dacă, în partida disputată cu puţin timp în urmă pe arena “Ile Oană”  din Ploieşti, fotbaliştii pregătiţi de Vivi Răchită au dat o replică peste aşteptări echipei conduse de “Bursucul” Dan Petrescu, partida terminându-se, atunci, la egalitate, scor 2-2, prin golul egalizator marcat de ialomiţeni în prelungiri, de această dată “uniriştilor”le-a trebuit numai o jumătate de oră ca să facă o diferenţă de patru goluri pe tabela de marcaj !
Acest fapt a fost posibil ca urmare a unei evoluţii neaşteptat de slabe a defensivei petroliste, care n-a ştiut sau, mai bine zis, n-a putut, să contracareze raidurile tăioase, în rafale, ale atacului echipei locale, bine direcţionate spre buturile lui Iorga, care a avut mult de furcă în primul mitan. Asta spre nemulţumirea, firească, a managerului Vivi Răchită, care le-a reproşat jucătorilor din linia defensivă că fac mai mult figuraţie, din moment ce orice atac al gazdelor era finalizat cu şuturi periculoase spre buturile “lupilor galbeni.
De-abia pe finalul reprizei petroliştii s-au apropiat de poarta adversă, dar şuturile expediate de Budescu (36), Cr. Vlad (40) sau Dumitrescu (43) l-au găsit la post pe portarul Tudor.
Odată cu modificările masive de la pauză, în ambele echipe, partida s-a mai echilibrat, şi încă bine, dar ocaziile de poartă au fost rare, totuşi cu un grad mai mare de periculozitate în contul “găzarilor”, care puteau înscrie golul de onoare, dar Avram, Budescu sau Minciună au fost ocoliţi de şansă.

Supărarea lui Vivi jogoscasinoonline.eu

Imediat după partidă, Vivi Răchită spunea: “S-a văzut diferenţa dintre o echipă de Champions League şi una, cea a noastră, care încearcă să se adune. Oricum, după cele trei zile petrecute la munte sunt teribil de dezamăgit de evoluţia jucătorilor din prima garnitură, care dacă vor continua pe aceeaşi linie, indiferent de nume, vor fi drastic sancţionaţi ! Nu au voie să se comporte de o asemenea manieră dacă ţin la imaginea acestui club “.

“Recitalul” galeriei ploieştene – de aplaudat Bonus Fara Depunere

La puţine minute de la începerea meciului, ora 17.00 în loc de 18,00, cum fusese programat iniţial, pe stadion au sosit şi circa de 100 suporteri petrolişti care au scandat şi aplaudat numele celui care a fost Alexandru Iatan care fusese înmormântat câteva ore mai devreme !. Tânărul portar al Astrei, în vârstă de numai 19 ani, a fost condus pe ultimul drum şi de câţiva fani prahoveni care, prin gestul lor au dovedit, că ştiu să preţuiască valorile sportive, caracterul şi ataşamentul faţă de culorile clubului la care au evoluat. Tocmai de aceea aceştia merită aplaudaţi, nu numai înjuraţi pentru ceea ce fac bun, aşa cum trebuie sancţionaţi atunci când greşesc.

Comments

One Comment on "“ASTA ESTE DIFERENTA DINTRE O ECHIPA DE LIGA CAMPIONILOR SI NOI”!"

  1. Mihai on Lun, 7th Sep 2009 2:15 pm 

    aici vad ca meciul timisoara-astra se joaca pe giulesti

    http://www.asport.ro/2009-09-07/fotbal_intern/liga_i/fc_timisoara_astra_ploiesti_se_joaca_in_giulesti.html

    e adevarat?

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!