TENSIUNE MULTA, FOTBAL PUTIN

chimia_brazi_petrolul_ploiesti Chimia Brazi- Petrolul Ploieşti 5-4 (0-0; 0-0) d.l.d.

Stadion: Chimia jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 600

Au marcat la loviturile de departajare: Gâţu, Lefter, Cl. Vasile, Copilu, Ghiţă/ Elek, P. Stoica, Chiriţă, Cl. Dumitrescu Bonus Fara Depunere

Au ratat la loviturile de departajare: Irimescu, V. Lazăr/ Puchea, Minciună, Şomodean

Chimia: Ad. Gheorghe- Docea, Gâţu, Cl. Vasile, Ghiţă- Butufei- Nicoliţă (73- Lazăr), Irimescu, Lefter- R. Gheorghe (110 Copilu) – C. Vlad

Antrenor: Ion Cojocaru

Petrolul: A. Vlad- M. Tudor (46- Cl. Dumitrescu), Stanca, Şomodean, P. Stoica- Benga (62 – Chiriţă), Minciună- C. Stoica (46- Avram ), Puchea, Elek- Sanda

Antrenor: Valeriu Răchită

Arbitri: Andrei Chivulete – Valentin Avram, Claudiu Florea (Bucureşti)

Avertismente: Nicoliţă 3, Irimescu 117, Gâţu 119,Butufei 120/ M. Tudor 38, Elek 63, Sandu 68, Puchea 70, P. Stoica 83, Dumitrescu 88

Eliminare: Avram 96

Jucătorul meciului: Claudiu VASILE

Trebuie spus din capul locului faptul că meciul de la Brazi a fost exact aşa cum se aşteptau spectatorii să fie. Unul tensionat, fără valenţe tehnice sau spectaculare.

Ambiţiile exacerbate şi de o parte şi de alta au făcut ca rezultatul meciului să devină un ţel artificial, pentru că, în mod normal, niciuna dintre formaţii nu poate avea vreun obiectiv în Cupa României.

Meciul a reprezentat, din acest punct de vedere, un prilej ca fiecare dintre cele două tabere „să-i dea peste nas” celeilalte.

De aici şi duelurile peste limita regulamentului acceptate  în condiţiile unui arbitraj slab al lui Andrei Chivulete, incapabil să gestioneze fazele litigioase. De fapt, singura decizie importantă corectă pe care a luat-o a fost eliminarea lui Avram. În rest…

În prima parte a meciului, Cătălin Vlad şi Lefter au avut ocazii importante de gol pentru Chimia, echipă care a avut un plus pe faza ofensivă faţă de Petrolul.

În partea secundă, arbitru Chivulete a greşit grav în minutul 55, atunci când Cătălin Vlad a marcat în poarta goală, după un clinci între portarul Petrolului şi coechipierul său – Benga. Chivulete a văzut faul în atac (nici vorbă de aşa ceva) şi a anulat- fără temei- golul Chimiei.

Până la sfârşitul meciului  nu s-a mai întâmplat nimic notabil, partida fiind trimisă în prelungiri.

Puchea- de la Petrolul şi Lefter- de la Chimia au fost protagoniştii celor două reprize de prelungire, fiecare dintre ei ratând câte două ocazii mari de gol, cu menţiunea că Puchea a trimis în bară la prima dintre cele două faze din care putea marca, în minutul 98.

În final, chiar dacă au avut avantaj la startul loviturilor de departajare, petroliştii au cedat, 4-5, părăsind această ediţie a Cupei României  şi parafând o calificare, totuşi meritată, a celor de la Chimia Brazi, în turul al V-lea al competiţiei.

Benga- titular, Lazăr- rezervă

Chiar în prima zi în care a fost legitimat la Petrolul, Alexandru Benga a fost titular în meciul de la Brazi, dar a fost înlocuit în minutul 61, după ce a suferit o comoţie în urma unei ciocniri violente cu portarul Andrei Vlad.

În schimb, la Chimia, Valentin Lazăr a fost doar rezervă, jocul slab al blondului mijlocaş de la Brazi, în meciul din prima etapă – de la Clinceni- fiind principala cauză a trecerii sale pe banca de rezerve.

Lazăr a intrat pe teren în minutul 73, dar a ratat o ocazie mare de gol, irosind şi lovitura de departajare pe care a executat-o, demonstrând că mai are multe de acumulat pentru a  ajunge un fotbalist de calitate.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!