ALTI DOI ARBITRI BATUTI LA MECIURILE DIN JUDET!

Septembrie 7, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

După bătaia pe care a încasat-o, cu două săptămâni în urmă, arbitrul asistent, Ionel Gheonea, la Plopu, la finele acestei săptămâni a venit rândul “centralului” de lot republican, Adrian Illyeş, să-şi ia…papara! Asta după ce, cu câteva secunde mai devreme, colegul său de la linie, Ştefan Călăraşu, primise o “corecţie” severă de la aşa zisul fotbalist, Vasile Cristian!

Practic, din informaţiile pe care le avem, partida contând pentru Liga B Prahova, dintre Voinţa Măgurele – Unirea Urlaţi s-a încheiet în minutul 25 atunci când formaţia vizitatoare a egalat, 1-1, golul acestora fiind contestat vehement de pseudo-jucătorii Vasile Cristian şi Marius Dinu care au reclamat că acel gol a fost înscris în condiţii neregulamentare.

Pentru a ne edifica asupra celor petrecute pe terenul de la Măgurele l-am contactat pe arbitrul meciului, Adrian Illyeş, care ne-a relatat următoarele: “Timp de zece ani de când arbitrez nu am fost nici măcar scuipat! Acum, însă, am fost lovit cu bestialitate de către un aşa zis jucător de fotbal.Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, după ce oaspeţii au egalat la 1! După momentul căzăturii am căzut, inconştient, câteva secunde după care am acordat celui care m-a agresat cartonaşul roşu.” Despre acest incident el ne-a mai spus că, înainte de a fi el agresat, colegul de la linie, Ştefan Călăraşu, primise un cot în gură.

“Cu siguranţă mă voi adresa instanţei judecătoreşti pentru ca cei doi (n,n-Vasile Cristian şi Marius Dinu) să suporte rigorile legii” a încheiat dialogul cu noi Illyeş.

Acum “pisica” a fost aruncată în curtea Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova care urmează să administreze sancţiunile ce se impun.

Comments

One Comment on "ALTI DOI ARBITRI BATUTI LA MECIURILE DIN JUDET!"

  1. Traduceri autorizate on Mar, 8th Sep 2009 11:14 pm 

    fotbalul-sportul care “strange” cei mai multi retarzi grobieni jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!