REZULTATE SI STATISTICI DIN HOCHEIUL NATIONAL PRIN POINTSTREAK.COM

Noiembrie 27, 2009 by redactie  
Filed under Hochei, Stiri principale

foto_hochei Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă şi compania Pointstreak.com Inc. au ajuns la un acord de colaborare în urma căruia compania canadiană va oferi rezultate şi statistici, pentru toate competiţiile organizate de Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, atât la nivel de seniori, cât şi la nivel de juniori.

Statisticile oferite de Pointstreak vor fi prezentate în versiune bilingvă, română şi engleză, folosind sistemul de rezultate şi statistici în timp real.

Vicepreşedintele pentru Operaţiuni Europene al companiei Pointstreak, Igor Kuperman, a declarat că sistemul, recunoscut în întreaga lume, va fi un succes pe piaţa românească: “Suntem foarte încântaţi de parteneriatul cu Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă. Este o dezvoltare inovatoare, care va permite Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă să folosească sistemul nostru în cadrul întregului program naţional de hochei. Suntem încrezători că platforma de media dezvoltată a Pointstreak va fi un mare succes şi va bine primită de către fani, media, antrenori şi oficiali ai federaţiei”.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a precizat că acest parteneriat reperezintă un alt pas spre normalitate. “Suntem foarte multumiţi de acordul încheiat cu Pointstreak, în calitate de furnizor al sistemului statistic. Prin implementarea sistemului Pointstreak, Federaţia Română de Hochei va îndeplini standardele minime prevăzute de Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă în «Championship Program» şi va opera şi mentine la un nivel înalt al sistemului statistic în competiţiile hocheistice din România. Acest acord vine după un şir de negocieri dure, în urma cărora ambele părţi vor avea de câştigat“.

Pointstreak oferă soluţii de management al sporturilor şi soluţii de business menite să eficientizeze procesele, facilitand şi îmbunătăţind experienţa participanţilor la sport, a fanilor şi a mass-media. Gama de produse Poinstreak include soluţii adresate ligiilor profesioniste, colegiilor, juoniorilor, dar şi ligiilor de amatori. Tehnologia şi produsele Pointstreak au ca scop economisirea timpului, banilor şi efortului structurilor sportive şi includ soluţii pentru statistici, înregistrare online, design şi gazduire de website-uri.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!