SUMUDICA REVINE PE ASTRA CA ADVERSAR

Septembrie 23, 2009 by redactie  
Filed under Cupa Romaniei, Stiri principale

cupa_romaniei_astra_farul Unul dintre antrenorii care au antrenat Astra, sub numele de FC Ploieşti, anul acesta, Marius Şumudică, se întoarce ca adversar, în cartierul „9 Mai”. Şumudică şi noua sa echipă, Farul, au ca principal obiectiv, în acest sezon, promovarea în liga I, ceea ce nu înseamnă că vor abandona Cupa României, dar acesta nu pare a fi un obiectiv în sine.

Astra – Farul, confruntarea ce va avea loc astăzi în „ţaisprezecimile” Cupei României Timişoreana, de la orele 16.00, pe stadionul „Astra”, va fi o confruntare între o echipă ploieşteană în evidentă creştere de formă, cu un moral bun şi prestaţii apreciate în ultima vreme şi o grupare constănţeană care încă nu se regăseşte, la nivelul pretenţiilor, dar care poate produce surprize. Antrenorul grupării ploieştene, italianul Nicolo Napoli dă importanţa cuvenită acestui joc, prima dovadă fiind aceea că, se va efectua o zi de cantonament, de ieri astriştii aflându-se în pregătire centralizată, la baza proprie. Este foarte posibil ca Napoli să folosească şi câţiva jucători mai puţin utilizaţi, sau deloc, sub comanda sa, cum ar fi Valdez, Gafiţa , Vădrariu, Sandu, Vlaicu, Păun, fără ca acest lucru să însemne că obiectivul este altul decât calificarea în faza următoare.

În continuare, au şanse mici de joc Strătilă şi Stan, care se resimt după accidentările ce i-au scos din echipă ultima etapă, în timp ce portarul Munteanu are şanse mari să fie apt la acest joc, după aproape trei săptămâni de absenţă.

Astra a stabilit ca, pentru partida de astăzi, preţul biletelor să fie de 5 ron, intrare generală, posesorii de abonamente având accesul garantat pe baza cardurilor emise de club.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă tânără, compusă din Cătălin Popa (Piteşti), la centru, ajutat de Romică Bârdeş (Piteşti) şi Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă este bucureşteanca Cristina Bujor, iar observatori, Tudor Consantinescu (pentru arbitraj) şi Alexandru Popescu (pentru organizare)

fcastraploiesti.ro

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!