CUPA ROMANIEI: ASTRA PLOIESTI MERGE IN OPTIMI DUPA 2-1 CU FARUL CONSTANTA

Septembrie 24, 2009 by redactie  
Filed under Cupa Romaniei, Stiri principale

astra_farul_cupa_romaniei Astra Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, fază a competiţiei care se va disputa în zilele de 27, 28 şi 29 octombrie.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a reuşit să treacă de divizionara secundă Farul Constanţa, scor 2-1, după prelungiri, şi s-a calificat astfel în optimile de finală ale Cupei României.

Ambele echipe au menajat câţiva dintre titulari, rezultatul final fiind unul echitabil, după cum a arătat meciul. În afara golurilor, marcate pe final de meci, Astra a mai avut două mari ocazii, prin Dokic şi Păun, în timp ce, în prelungiri, elevii lui Marius Şumudică au ratat şi ei şansa egalării, la bara lui Chico.

La Astra, au bifat primul joc oficial, mijlocşul stânga Răzvan Vădrariu şi mijlocaşul central Kevin Hatchi, amândoi find schimbaţi, pe parcursul meciului de italianul Napoli.

Cupa României: Astra Ploieşti – Farul Constanţa 2 – 1 (0-0, 0-0)


Astra Ploiesti: Miron – Mihalache, Valdez, Oprsal, Sandu – Paulinho, Hatchi (V. Gheorghe 77), Seto, Vadrariu (L. Ganea 46) – Dokic (Miranda 62), Paun. Antrenor: Nicolo Napoli.

Farul Constanta: Sardescu – Matel, Diogo, Papp, Pascovici – Matei (Ene 65), B. Teekloh, Pacuraru (Cristocea 66), Mansur (Mendy 46) – Rusmir, Chico. Antrenor: Marius Sumudica.

Au marcat: 1-0 Osvaldo Noé Miranda (82), 1-1 Diogo Silva (85), 2-1 Georgian Paun (100).
Cartonase galbene: Paun 20, Hatchi 70, V. Gheorghe 104 – Rusmir 53, Chico 90+4, Ene 100, Mendy 100.
Arbitri: Catalin Popa – Romica Bârdes, Marius Marchidian.
Stadion: Astra (Ploiesti).
Spectatori: 300.

Golurile:

1-0, min. 82: Vasile Gheorghe a executat o lovitura libera, Paun a recentrat în careul mic, iar Miranda a reusit sa marcheze cu o lovitura de cap de la circa 6 metri.

1-1, min. 85: Cristocea a executat un corner, iar Diogo Silva a reusit sa înscrie cu o lovitura de cap de la circa 8 metri, la care Miron nu a mai putut interveni.

2-1, min. 100: Astra a declansat un contraatac dupa un corner al constantenilor, balonul a ajuns la Paulinho pe banda, iar acesta a centrat în fata portii, pâna la Paun, care a înscris.

Declaratii dupa meci:

Marius Sumudica: “Ma bucur ca am jucat de la egal la egal cu o formatie din prima liga. Cred ca puteam câstiga si noi, dar Astra este o echipa puternica din toate punctele de vedere. S-a vazut o crestere în jocul nostru fata de ultimele partide si sper sa profitam de acest lucru în campionat”.

Georgian Paun: “A fost un meci de lupta, în care am întâlnit un adversar foarte bun. Am avut multe ocazii, dar cred ca nu ne-am concentrat îndeajuns. Mi-as dori foarte mult sa ajungem în finala competitiei, iar în turul urmator sa jucam cu Steaua, Dinamo sau Rapid, pentru ca nu ne-ar deranja”.

fcastraploiesti.ro

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!