INFO CJA PRAHOVA: EXAMEN DE PROMOVARE CATEGORIA A II-A

Septembrie 24, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

Va prezentam comunicatul trimis redactiei de CJA Prahova. Atasat aici gasiti si anuntul pentru cursurile scolii pentru arbitrii  AnuntScArbitri_2009-2010

Comisia Judeteana a Arbitrilor Prahova organizeaza, marti, 29 septembrie 2009, cu incepere de la ora 18.00, examenul de  promovare pentru categoría a II-a. Acesta consta intr-o proba teoretica scrisa si va dura 1h 30min, timp in care participantii trebuie sa raspunda la 20 de intrebari din Legile Jocului, Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice si Regulamentul Campionatului Judetean. Nota minima este 7.00.

CJA a hotarat ca arbitrii din campionatul judetean, in special cei de perspectiva, sa fie testati atat fizic cat si teoretic, prin sondaj, ori de cate ori considera ca este necesar, prima testare fiind chiar astazi. Tot in vederea unei mai bune pregatiri a arbitrilor, au fost reluate si antrenamentele saptamanale, la stadionul VEGA, antrenamente in care se pune accent, in special, pe partea practica. De asemenea, sedintele saptamanale, care se desfasoara in fiecare joi pe doua grupe, au fost marite la 1h 30min, pentru a se putea aloca mai mult timp pregatirii teoretice.

CJA Prahova, avand si sprijinul AJF, a inceput demersurile in vederea actionarii in judecata a celor care i-au agresat pe arbitrii Ionel Gheonea si Adrian Ilies, la jocurile disputate in cadrul campionatului judetean. Cei doi arbitri vor fi sustinuti atat moral cat si financiar pe tot parcursul proceselor impotriva celor care i-au lovit.

Pe 12 octombrie 2009 vor incepe cursurile unei noi Scoli de Arbitri. Acestea se vor desfasura in 2 centre, Ploiesti si Campina, o data pe saptamana, pana pe 28 februarie 2010. Scolarizarea este gratuita, iar lectori vor fi fosti si actuali arbitri din loturile nationale. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 14 si 30 ani (mai multe detalii in anuntul atasat).

In vederea atragerii cat mai multor copii catre aceasta activitate CJA Prahova a demarat o campanie de informare atat in randul echipelor din judet cat si in scolile si liceele prahovene. Totodata va rugam si pe dumneavoastra, cei din presa, sa fiti alaturi de noi, asa cum ati fost si pana acum, publicand anuntul referitor la inceperea Scolii.

Cu stima, jogoscasinoonline.eu

Ionut Borcan, Bonus Fara Depunere

purtator de cuvant CJA Prahova

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!