UN PLOIESTEAN LA MILAN JUNIOR CAMP

Septembrie 24, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

sebastian_steriu Un junior de la Petrolul Ploieşti- Sebastian Steriu (în foto, primul din dreapta)- va participa la faza finală a slecţiei internaţionale Milan Junior Camp.

În vârstă de 15 ani, Sebastian a câştigat selecţia naţională şi va pleca mâine spre Milano pentru a participa la faza finală a turneului de selecţie la care vor participa 400 de copii din 30 de ţări.

Sebastian, care va fi însoţit în Italia de tatăl său, va participa sâmbăta la antrenamentele organizate pe una dintre bazele sportive ale clubului AC Milan, urmând ca duminică să asiste la meciul din Serie A dintre AC Milan şi Bari.

Totodată, toţi juniorii care participă la această acţiune vor putea să stea de vorbă cu vedetele lor favorite – Ronaldinho, Inzaghi, Seedorf sau Gattuso.

În ciuda vârstei fragede, Sebastian Steriu, care este mijlocaş central, a făcut parte din lotul echipei de seniori a Petrolului Ploieşti fiind coopatat la acţiunile echipei „mari” în acestă vară, când a participat şi la câteva dintre meciurile amicale disputate de gruparea antrenată de Vivi Răchită.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!