CONPET RAMANE INVINCIBILA

Octombrie 12, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

Victoria Adunaţii Copăceni – Conpet Ploieşti 2-2 (2-1)

Arenă: ”Romprim”, Bucureşti. Au marcat: Pescaru (30), Lăscărache (33-pen.)/V. Iacob (20-pen, 90)

Victoria: M. Popa – Popică, Marcu, Nicolescu, Răducanu – Bogodoriţă, Lincu, Pescaru, Marinescu – Iamandi, Lăscărache. Antrenor: Marcel Ploae.

Conpet: Bica – I. Dan, Frâncu, Al. Lungu, Stanca (72 Cioc) – Maria, Ilioiu (64 Creţu), Enescu (55 Baciu), Stăncescu (68 Ivan) – V. Iacob, C Ilie. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Au arbitrat: Adrian Hârlab (Braşov), Mihai Cantemir (Braşov), Bogdan Dragos (Făgăraş). Observatori FRF: Gheorghe Mihalache (Buzău), Emil Tudor (Târgovişte).

După nouă etape disputate, echipa de Liga a III-a Conpet Ploieşti nu a înregistrat nicio înfrângere, de această dată echipierii formaţiei prahovene terminând la egalitate jocul din deplasare cu Victoria Adunaţii Copăceni, scor 2-2. Începutul de partidă a fost unul echilibrat, ambele echipe încercând să dea lovitura prin şuturi de la distanţă. Cei care au modificat primii tabela de marcaj au fost transportatorii de ţiţei prin conducte, V. Iacob transformând precis un penalti scos de Ilioiu (20). Avantajul ploieştenilor nu a durat decât zece minute, pentru că localnicul Răducan a restabilit egalitatea cu un şut de la circa 14 metri în dreapta lui, iar în minutul 33 Lăscărache şi-a adus echipa în avantaj după un penalti uşor acordat de arbitrul Adrian Hârlab. În actul secund, fiecare combatantă a încercat să-şi adjudece victoria, dar s-au izbit de portarul advers. Când părea că partida se îndreaptă spre prima înfrângere a Conpetului în actualul sezon competiţional, acelaşi experimentat jucător al prahovenilor, Vali Iacob, a găsit soluţia salvatoare şi a restabilit egalitatea cu un şut de la aproximativ 18 metri. Pentru elevii antrenorului Silviu Dumitrescu urmează meciul cu Comprest Bucureşti, iar pentru a rămâne în plasa liderului au nevoie de toate punctele puse în joc.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!