TREI SLANICENI LA CHELSEA MINICHAMPS

Octombrie 23, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

dan_petrescu Clubul de fotbal englez Chelsea Londra organizează, sambata si duminica, un trial pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani. Evenimentul “MiniChamps” va avea loc pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”. La această acţiune vor fi prezenţi peste 200 de copiii din întreaga ţară, printre ei numărându-se şi trei juniori legitimaţi la clubul ASO Slănic: fraţii Claudiu (născut în 1998) şi Radu Niculae (2000), Narcis Ţînţaru (1998). Aceştia au fost aleşi din mai mulţi participanţi, după ce în prealabil s-au înscris online pe siteul oficial al competiţiei. Aceştia evoluează la grupa de fotbal 1995-1996 şi chiar dacă sunt mai mici faţă de ceilalţi coechipieri ai lor, aceştia sunt folosiţi cu regularitate în competiţia organizată sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova.

La acţiunea desfăşurată pe stadionul din Capitală vor fi prezenţi patru antrenori ai centrului de juniori de la Chelsea Londra. Ca şi anul trecut, fostul jucător de la Chelsea, Dan Petrescu, va fi prezent pe stadion pentru a-i încuraja pe micuţii fotbalişti. Dan Petrescu îi va premia pe copii, le va oferi autografe şi se va fotografia alături de aceştia.

Programul “MiniChamps” doreşte să le ofere o şansă cât mai multor copii să îşi dezvolte pasiunea pentru fotbal. Pentru Chelsea Londra astfel de programe reprezintă o modalitate de a fi aproape de fanii din întreaga lume şi de a promova fotbalul ca sport, dar şi ca mod de viaţă şi metodă de educaţie. John Terry, căpitanul echipei Chelsea, este ambasadorul programului desfăşurat sub titulatura “Fotbal în comunitate”, din care face parte proiectul “MiniChamps”.

Comments

One Comment on "TREI SLANICENI LA CHELSEA MINICHAMPS"

  1. Mobila on Lun, 26th Oct 2009 5:34 pm 

    Poate Dan Petrescu reuseste sa-l atraga si pe Ambramovici in Baragan. Ar avea mai multe sanse sa castige Champions League-ul cu Unirea, decat cu Chelsea.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!