ALERTA PENTRU MECIUL DE LA BREAZA

Octombrie 28, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

petrolul_ploiesti Antrenorul Vivi Răchită vrea ca jucătorii Petrolului să rămână conectaţi la miza meciului pe care echipa ploieşteană îl va disputa peste trei zile, la Breaza, împotriva formaţiei Tricolorul.

Chiar dacă, în mod normal, Petrolul este gruparea favorită pentru obţinerrea victorie, Răchită avertizează că meciul trebuie tratat cu toată seriozitatea de fotbaliştii săi, în ciuda faptului că Tricolorul a pierdut ultimele 6 partide disputate în campionat.

Meciurile cu echipele din judeţ sunt cele mai dificile. Vom avea parte de o astfel de confruntare şi sunt convins că jucătorii de la Breaza vor să arate că nu acesta le este locul în clasament. Am vorbit cu băieţii, le-am spus că mai avem şase jocuri de disputat până la finalul turului şi că trebuie să tragem tare şi să scoatem cât mai multe puncte”, a declarat Vivi Răchită.

Pentru a avea liniştea necesară pregătirii meciului de sâmbătă, jucătorii Petrolului au primit o veste bună: astazi le-au fost achitate drepturile financiare cuvenite (salariul plus prima de victorie pentru meciul cu CSM Râmnicu Sărat).

Domnul primar Volosevici se ţine de cuvânt, iar jucătorii vor fi cu toate drepturile financiare la zi”, a mai precizat Răchită.

Interesant este faptul că, faţă de startul sezonului, atunci când nu existau nici bani şi nici rezultate, gruparea ploieşteană a devenit, încet, dar sigur, una dintre cele mai bine organizate structuri sportive din seria I a Ligii a doua de fotbal, fapt care a condus şi la rezultate positive. În urma acestora, Petrolul se află acum la doar 4 puncte distanţă de poziţia secundă a clasamentului, cea care asigură, la finele campionatului,  promovarea în primul eşalon.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!