MIHAI ENE DIN NOU LA COMISIE

mihai_ene De aproximativ trei săptămâni se chinuie oficialii grupării de Liga a III-a, AFC Filipeştii de Pădure, să rezolve “cazul” jucătorului Mihai Ene (foto), fotbalist care, actualmente, se află în curtea grupării Petrolul Lukoil Teleajen Ploieşti. Altfel, conform protocolului semnat între cele două grupări în această vară, Ene ar trebui să revină la formaţia din Filipeşti dacă ploieştenii nu achitau o anumită sumă de bani până la sfârşitul lunii trecute. Cum acest termen a trecut, diriguitorii echipei AFC Filipeşti au depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, dar de atunci şi până acum nu a avut loc nicio şedinţă a comisiei aparţinând de Federaţia Română de Fotbal. Mai întâi a fost meciul dintre România şi Insulele Feroe, iar cealaltă şedinţă nu s-a ţinut deoarece a fost ziua de naştere a preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Maine are loc o nouă întrevedere a comisiei federale  şi oficialii AFC Filipeştii de Pădure speră ca şedinţa să se desfăşoare.

În altă ordine de idei, preşedintele de onoare al echipei, primarul Costel Morărescu, ne-a spus următoarele despre viitorul echipei: “sper să vină vremuri mai bune şi pe uliţa noastră. Nu vă ascund faptul că de mai multe ori în acest campionat am adus bani de acasă pentru a susţine această echipă, chiar dacă ne-am certat cu nevestele noastre. Ştiu că avem foarte mulţi duşmani prin zonă, dar împreună cu directorul sportiv al echipei, Nicoale Vereu, şi preşedinteşe grupării, Vasile Surugiu, vom face toate eforturile să terminăm acest tur de campionat. Avem promisiunea unor sponsori locali care ne vor susţine financiar în ceea ce priveşte cheltuielile de organizare a meciurilor de acasă“.

În următoarea etapă, AFC Filipeştii de Pădure se va deplasa pe terenul echipei Electrosid Titu, dâmboviţenii reuşind să câştige, în aceasta vară, partida contând pentru faza naţională a Cupei României.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!