SLANICENII S-AU REMARCAT LA CHELSEA MINICHAMPS

Octombrie 28, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

Aşa cum vă anunţam saptamana trecuta, clubul de fotbal englez Chelsea Londra a organizat, recent, un trial pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani. Evenimentul intitulat Chelsea “MiniChamps” s-a desfăşurat pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”, şi la acesta luând parte peste 200 de copii din întreaga ţară. Printre participanţi s-au numărat şi trei juniori legitimaţi la clubul ASO Slănic: Claudiu Niculae (născut în 1998), Narcis Ţînţaru (1998) şi Radu Niculae (2000).

La acţiunea organizată în Capitală au fost prezenţi patru antrenori de la clubul Chelsea Londra, dar şi fostul jucător al formaţiei engleze – românul Dan Petrescu. După o zi intensă de antrenamente, cei trei juniori ai clubului prahovean au avut o prestaţie lăudabilă, reuşind să marcheze foarte multe goluri. Mai mult, mezinul Radu Niculae a intrat în atenţia clubului Rapid Bucureşti, iar în vacanţa de toamnă va participa, timp de o săptămână, la antrenamentele grupării feroviare. Dar, sunt şanse destul de mari ca şi ceilalţi doi jucători de la ASO Slănic să fie primiţi la antrenamentele formaţiei din Capitală, dar un răspuns în acest sens se va cunoaşte în perioada următoare.

Scopul programului “MiniChamps” a fost acela de a le oferi o şansă cât mai multor copii să îşi dezvolte pasiunea pentru fotbal.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!