CEA MAI BUNA VESTE PENTRU FANII PETROLULUI: SE JOACA PE STADIONUL ILIE OANA!

Februarie 12, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

demolare-tribuna-oficiala-ilie-oana Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Petrolul Ploieşti- Alexandru Crângu- a anunţat, astazi, că echipa va evolua în retur pe stadionul „Ilie Oană”.

Chiar dacă existau, la un moment dat, prea puţine şanse pentru a se obţine acceptul de a juca pe arena din centrul oraşului, după efectuarea lucrărilor de demolare, eforturile conducerii administrative a clubului petrolist au dat roade.

Aflat pe aeroportul Henri Coandă, în drum spre Antalya, Alexandru Crângu ne-a declarat: „Vom juca în retur pe Ilie Oană! Am avut un dialog cu domnul Viorel Duru- şeful Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de fotbal – şi vom obţine derogarea necesară pentru numărul de locuri. De asemenea, ca o condiţie impusă pentru ca noi să evoluăm pe acest stadion, este aceea de a împrejmui cu un gard întrega zonă de la teren unde s-au efectuat lucrări de demolare. Cel mai important lucru, însă, este că vom rămâne la Ploieşti pentru meciurile din retur!

Pentru suporterii Petrolului, aceasta este cea mai bună veste pe care puteau să o primească în aceste zile din partea conducerii clubului, mai ales că, beneficiind de sprijinul acestora, Petrolul Ploieşti a fost singura echipă din Seria I care nu a pierdut niciun meci „acasă”.

În returul campionatului, pentru meciurile echipei Petrolul Ploieşti, aceesul spectatorilor va fi permis doar la tribuna oficială.

Edi MOLDOVAN, Nelu ŞTEFĂNESCU jogoscasinoonline.eu

Comments

2 Comments on "CEA MAI BUNA VESTE PENTRU FANII PETROLULUI: SE JOACA PE STADIONUL ILIE OANA!"

  1. dumitru negoita on Mar, 16th Feb 2010 11:22 am 

    … Cum am mai spus-o, sunt un vechi sustinator al PETROLULUI din vremea echipei de AUR a Ploiestiului.
    Sunt un buzoian ce-a avut fericirea sa locuiasca, 5 ani in apropiere de Ploiesti in Boldesti-Scaieni. In timpul liber, mergeam pe jos pana la Blejoi, de unde luam autobuzul 9, pana la … Hale sau cand mergeam la stadionul PETROLUL, coboram mai aproape.
    De-o vreme, cu nentelegerile ori nepriceperile … de cand PETROLUL lipseste din liga I a, nu mai port bucuriile de altadata.
    Iata !
    O raza de soare-i gata sa aduca drumul … Bucuriilor si-a sperantelor, odata cu jocul PETROLULUI pe, Stadionul ce-a facut pe multi FERICITI.

    Hai PETROLUL … FELICITARI conducatori pentru … RETREZIRE !

    Cu alese multumiri,
    dumitru negoita
    Buzau Bonus Fara Depunere

  2. wrestling on Mie, 17th Feb 2010 10:58 pm 

    Felicitari pentru toti actionarii sau pentru cei care au contribuit la aceasta realizare.Hai cu petrolul in liga I !!!!!!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!