POPICE: AU CASTIGAT TURNEUL DE LA FIENI

Februarie 10, 2010 by Cristi Damian  
Filed under Popice, Stiri principale

sala_popice_conpet Echipa de junioare a clubului de popice Conpet-Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige etapa de la finele săptămânii trecute, micşorând ecartul care o desparte de liderul CS Voinţa Galaţi. La etapa desfăşurată în sala de sport a oraşului dâmboviţean Fieni, sportivele pregătite de Constanţa Constantin au avut o evoluţie foarte bună, astfel că acest rezultat le dă speranţe pentru rundele viitoare. Pe ultima treaptă a podiumului de premiere s-au situat popicăresele de la CS Petrolul Băicoi, pregătite de antrenoarea Daniela Curăvale. Următoarea rundă va avea loc pe 20 martie, în organizarea formaţiei din Băicoi.

Până atunci, mai exact pe 27 februarie, patru junioare de la Conpet-Petrolul Ploieşti (Florentina Naghi, Elena Rusu, Andreea Năstase şi Ana-Maria Răileanu) vor reprezenta echipa prahoveană la turneul al patrulea al Cupei Tineretului, competiţie ce reprezintă un criteriu de selecţie pentru lotul naţional şi care va avea loc la Câmpia Turzii. Apoi, pe 5-6 martie, va avea loc Finala Campionatului Naţional de popice (juniore – feminin), cuprinzând probe de individual, sprint şi tandem.

 

Începe renovarea sălii de antrenamente din Ploieşti

 După trei săptămâni de pauză, prilejuite de mai multe acţiuni ale echipelor de junioare, Campionatul Naţional de popice senioare se reia cu runda a doua a returului. În această etapă, jucătoarele antrenate de Eleonora Ioan vor întâlni, la Fieni, pe CS Voinţa Galaţi, într-un meci care nu ar trebui să ridice prea mari probleme sportivelor de la Conpet-Petrolul Ploieşti. În aceeaşi zi şi în aceeaşi sală, Rapid Bucureşti va primi replica liderului Electromureş Târgu Mureş, iar o eventuală victorie a feroviarelor, coroborată cu un succes al ploieştencelor, ar face ca jucătoarele de la Conpet-Petrolul să treacă în fruntea clasamentului. În momentul de faţă, prahovencele se situează pe treapta secundă a podiumului de premiere, în spatele ardelencelor de la Electromureş, topul fiind completat de jucătoarele de la Rapid Bucureşti.

În altă ordine de idei, la începutul acestei săptămâni s-a făcut studiul de fezabilitate privind modernizarea sălii de la Ploieşti (în foto), aprobându-se, totodată, banii necesari pentru investiţie. Din fericire, în aceste condiţii, drumurile echipei ploieştene la Fieni (pentru antrenamente şi meciuri) par numărate, în cel mai scurt timp oraşul Ploieşti urmând să dispună de o sală în care să se organizeze competiţii interne şi internaţionale de popice.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!