PARCURS PESTE ASTEPTARI: PETROLUL PLOIESTI-NK ZAGREB 2-1 (0-0)

Februarie 10, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

faza_joc_petrolul_ploiesti În ciuda tuturor reprogramărilor şi a vremii nefavorabile din Antalya, jucătorii de la Petrolul Ploieşti se descurcă de minune în meciurile de verificare disputate în Turcia.

După ce au câştigat cu Internaţional Curtea de Argeş şi au remizat cu Tobol Kostanay (Kazahstan), ploieştenii au câştigat cea de-a treia partidă amicală pe care au jucat-o în cadrul turneului din Antalya.

Adeversara Petrolului a fost NK Zagreb, formaţie clasată pe locul al zecelea în prima ligă din Croaţia.

După o primă repriză în care ploieştenii au avut şansă, croaţii ratând două ocazii importante de gol. Gruparea antrenată de Vivi Răchită a deschis scorul în minutul 65 graţie reuşitei lui Cataramă, dar croaţii au egalat rapid, în minutul 68, golul fiind marcat de Parlov.

Juniorul Pop a înscris golul victoriei pentru Petrolul în minutul 74, parafând un succes important în compania unui adversar de luat în seamă.

 “Mă bucur că am învins adversarul cel mai dificil pe care l-am întâlnit, o echipă solidă, care ne-a pus mari probleme! Recunosc că am avut şi şansă în mitanul întâi la ocaziile lor, dar să nu uităm că şi ei au avut noroc de o greşeală personală a noastră pentru a reintra în joc. Mă bucur că marchează jucătorii tineri, sunt mulţumit de evoluţie, rezultat, dar şi pentru că avem ocazii destule, însă mai sunt multe de remediat în jocul nostru. Suporterii să fie convinşi că în jocurile oficiale vor jucă cei mai în formă jucători, pentru că la mine nu contează numele şi numărul de pe tricou”, a declarat managerul Vivi Răchită pentru site-ul oficial al clubului Petrolul.

În această după amiază, Petrolul are programat cel de-al patrulea meci al turneului din Antalya, în compania echipei daneze de prim eşalon-  Koge BK. 

În partida cu NK Zagreb, Petrolul a mizat pe următorii jucători:

A. Vlad – D. Chiriţa (63-M.Tudor), Bozga (68-Neagu), Cosic (80-Şomodean), P. Stoica – Cr. Vlad (cpt) (52 – L.Mihai), Neagoie (53 – Benga) – Opriţa (53-Cataramă), Budescu (63-Plămadă), C, Stoica (53-Pop) – Radchenko (46-Crăciun). Rezerve: Şerban – Brânza, Steriu, Dimbi.

Manager general: Valeriu Răchită.

De remarcat este faptul că în toate cele trei meciuri disputate până acum în Turcia, Petrolul a întânit doar echipe din prima ligă, indiferent de ţara de origine a acestora,şi a obţinut 2 victorii şi un rezultat de egalitate.

Comments

2 Comments on "PARCURS PESTE ASTEPTARI: PETROLUL PLOIESTI-NK ZAGREB 2-1 (0-0)"

  1. Pariuri Sportive on Mie, 10th Feb 2010 8:06 pm 

    Face o treaba buna Vivi Rachita..

  2. dumitru negoita on Vin, 12th Feb 2010 1:06 pm 

    Sunt,
    un autor de carti
    marunt colectionar … un fost si actual buzoian, sustinator al echipei de fotbal : Petrolul PLOIESTI, de pe vremea echipei de aur a Petrolului. Mi-a mintesc bine de cand eram elev la o scoala in: Boldesti-Scaieni{1965 -1968}cu banii de la parinti am reuit sa devin membru sustinator al echipei preferate, cu locul, citez din memorie 1068.
    Am vazut meciuri pe stadionul Petrolul atunci, azi Ilie Oana, care m-au fascinat,atat in campionatul Romaniei dar si cel de NEUITAT, ex. 3-1, cu Liverpoll, campioana de atunci,a campioanei Mondiale Anglia.Cum se stie, Petrolul era, campioana Romaniei. Cu voia dv.citez din memorie, campioana Romaniei 1965/1966, Petrolul Ploiesti:
    Ionescu
    Pahontu Florea Boc Mocanu
    Iuhaz Dragomir
    Roman Dridea I Badea Moldoveanu jogoscasinoonline.eu

    Rezerve : Dincuta, Dridea II … Si ma opresc, gandindu-ma ca Oprisan, Pall … nu-s sigur ca nu au venit mai tarziu.
    De cand lipseste Petrolul din liga I a, urmaresc jocurile echipelor dar nu cu acelasi entuziasm, nu cu aceleasi bucurii de … altadata.
    Dragi Petrolisti … ADEVARATI GAZARI, va doresc MULT SUCCES in PROMOVARE.
    Cu bucurii alese,
    Va saluta un buzoian, care poate fi gasit pe blogurile :
    1. Moral{u}itate
    2. Salut Prieten{i}e

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!