LA ORIZONT-CUPA ROMANIEI PENTRU TINERET

Februarie 10, 2010 by Nelu Stefanescu  
Filed under Box, Stiri principale

 Titi Tudor preferă să “doftoricească” decât să fie… “doftoricit”!

Nici nu s-au epuizat comentariile asupra comportării  pugiliştilor ploieşteni la turneul dotat cu “Cupa României” de juniori care s-a disputat la Iaşi şi, acum, sportivii celor două cluburi ploieştene de box, Petrom Petrolul Ploieşti şi Conpet Stelică Box, aşteaptă un nou eveniment pugilistic important. Acesta se va desfăşura pe Litoral, mai exact spus la Mangalia.
Este vorba despre  ”Cupa României” rezervată tineretului (la care vor participa sportivi născuţi în anii 1992-1993) şi care va începe în prima zi a săptămânii viitoare. În sala de box de la UPETROM, este agitaţie mare pentru că sportivii care vor reprezenta formaţia petrolistă la acest eveniment de anvergură sunt supuşi la antrenamente intensive, de către staff-ul tehnic format din antrenorii emeriţi Titi Tudor, Ion Moroiţă, Leontin Sandu, antrenorii Adrian Pârlogea, Ovidiu Dragomir, dar şi instructorul sportiv Marian Hodorog.
Deşi în cursul zilei de marţi Titi  Tudor avea internare de o zi la secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean Ploieşti, la medicul specialist Dumitru Predescu – şeful secţiei – mai mult decât atât era răcit “cobză”, cum se spune în popor, acesta a preferat să supravegheze modul în care elevii lui urmează programul de pregătire, stabilit împreună cu colegii săi !
Asta denotă că la Mangalia are gânduri mari şi nu ne-a ascuns că speră într-o comportare foarte bună a băieţilor săi, chiar dacă şi această competiţie este una pregătitoare în vederea Campionatului Naţional – competiţia supremă a boxului românesc.
Pentru competiţia de la Mangalia au fost desemnaţi să intre în focul disputelor următorii pugilişti de la Petrom Petrolul Ploieşti: Romeo Stoica (categoria 51 kg), Alexandru Gheorghe, Bogdan Paraschiv (ambii la categ.54 kg), Cristian Naforniţă (64 kg), Manea Nicu (69 kg), Mircea Stere (75 kg) şi Dragoţ Cocoş (81 kg).

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!