TRICOLORUL BREAZA- OTELUL GALATI 1-2(0-0)

Octombrie 14, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Nu era deloc o surpriza daca Tricolorul Breaza ar fi reusit calificarea in optimile de finala ale competitiei K.O. Asta pentru ca formatia prahoveana a jucat un fotbal de calitate si a avut multe momente cand a fost superioara adversarei, echipa de prima liga Otelul Galati.

Dupa o prima repriza modesta, Visan are prima sansa uriasa de gol pentru Tricolorul, sutul lui nimerind bara. In minutul 56, Vasilescu are o executie de efect si il invinge pe Kolev, aducand gruparea de liga a treia in avantaj.

Otelul are o tresarire de orgoliu si egaleaza in minutul 66, prin reusita argentinianului Viglianti, pentru ca, atunci cand mai erau doar 5 minute din timpul regulamentar, Octavian Tudor sa inscrie in propria poarta si sa stabilesca scorul final, 2-1 pentru Otelul.

La sfarsitul meciului, presedintele galatenilor, Marius Stan, a recunoscut ca Otelul nu merita sa castige aceasta partida, prestatia prahovenilor fiind una de calitate.

Tricolorul a parasit Cupa Romaniei intr-un mod onorabil, acesta fiind al doilea an in care gruparea antrenata de Stancioiu a ajuns pana in saiprezecimile competitiei.

Tricolorul Breaza: M.Anghelache - O.Tudor (87- Negotei), N.Ghita, Petcu, Olteanu - Filip, Turiac(63-Simion), G.Ghita, Topala - Vasilescu, Visan jogoscasinoonline.eu

Antrenor: Florin Stancioiu Bonus Fara Depunere

Otelul Galati: Kolev - Sarghi (51- Gado), Jelev, Costin, Salagean - Vitaic (73-Nicolici), Iorga, Viglianti, Carja - Pena, Tanasa (51-Paraschiv)

Antrenor: Petre Grigoras

Arbitrii: Radu Petrescu (Bucuresti)-Florin Stanescu (Bucuresti) si Bogdan Medrea (Ramnicu Valcea)

Observatori: Sorin Satmari si Valeriu Ionita, ambii, din Bucuresti

Jucatorul meciului: Andrei Vasilescu

Stadion : Parc, Breaza

Spectatori: 300

Au marcat: Vasilescu 56/ Viglianti 66, O. Tudor(autogol) 85

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!