Sevensins

TALISMANUL PETROLULUI

Noiembrie 17, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 3

CotanFotbalul este un sport in care superstitiile sunt numeroase. In acest tur de campionat, la Petrolul Ploiesti a prins contur ideea ca, atunci cand Alin Cotan se afla pe teren, gruparea ploiesteana nu pierde. Inainte de a fi o superstitie, aceasta este o realitate, prezenta talentatului mijlocas in echipa fiind o garantie a faptului ca Petrolul nu paraseste terenul invinsa.

Cotan, accidentat foarte multa vreme, a jucat doar cinci meciuri ca titular la Petrolul, in prima parte a campionatului, dar a marcat trei goluri si a dat doua pase de gol.

Cu Alin Cotan pe teren, fie titular, fie rezerva, gruparea antrenata de Sebi Tudor a bifat cinci victorii si doua rezultate de egalitate. Un bilant foarte bun, care a fost contrabalansat de meciurile in care Cotan nu a putut evolua. Fara el in echipa, Petrolul a obtinut o singura victorie, a remizat o data si a pierdut de 5 ori!

In aceste conditii este absolut justificata declaratia lui Sebi Tudor, dupa meciul cu Cetatea Suceava:” Daca il aveam pe Alin Cotan la dispozitie in mai multe meciuri din acest tur, probabil ca eram mai sus in clasament”

Petrolul va juca ultima partida oficiala in 2008, la finele acestei saptamani, la Giurgiu, la acest meci Alin Cotan fiind anuntat ca titular.

 

Comments

2 Comments on "TALISMANUL PETROLULUI"

  1. Angelina B on Lun, 17th Nov 2008 3:52 pm 

    bravo cotane! tine-o tot asa!

  2. cip on Lun, 17th Nov 2008 8:32 pm 

    si daca e chestie de noroc… si nu de cotan?

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!