CINE A VENIT, CINE A PLECAT…

A mai ramas doar o luna pana la startul returului in ligile doi si trei ale fotbalului romanesc.

Chiar daca perioada de transferari se incheie in luna martie, gruparile prahovene au fost active pe piata tranzactiilor de jucatori, cautand sa-si intareasca valoric si numeric loturile de fotbalisti pe care antrenorii ii au la dispozitie.

Daca FC Ploiesti si Tricolorul Breaza au fost cele mai dinamice grupari din acest punct de vedere, Conpet Ploiesti se afla la polul opus, transferurile de jucatori fiind parca, cel putin pentru moment, un subiect tabu.

Petrolul Ploiesti jogoscasinoonline.eu

Gruparea antrenata de Sebi Tudor nu a rupt gura targului cu transferurile din aceasta iarna. Singurii fotbalisti nou sositi in lotul ploiestenilor sunt Aristan si Avram- seniori, si Arnautu-junior, acesta din urma revenit de la Petrolistul Kaproni Boldesti.

La capitolul plecari se afla doar Radu Liviu, un alt junior, el fiind imprumutat la Chimia Brazi.

FC Ploiesti Bonus Fara Depunere

Cea mai spectaculoasa mutare din aceasta iarna a avut loc la nivelul conducerii tehnice a echipei, acolo unde Sumudica i-a luat locul lui Rachita. Hideaki, Miron, Oprsal, Costescu, Mavriche si Bulatovici sunt fotbalistii care au ajuns la FC Ploiesti in aceasta pauza competitionala, in timp ce Nae, Andrei Vlad, Florea si Apetroaie nu mai fac parte din lotul formatiei ploiestene.

Tricolorul Breaza

Venirea la echipa, ca investitor, a lui Iulian Capeti a facut ca la Breaza sa ajunga mai multi fotbalisti de la fosta echipa finantata de acesta, Stiinta Bacau.

Bumbar, Liuba, Ciochina, Gheorghita, Manea si Dascalu sunt fotbalistii care au ajuns la Tricolorul in aceasta iarna. Chiar daca au adus jucatori noi, conducatorii Tricolorului nu au renuntat , deocamdata, la niciun jucator din lotul care a incheiat anul 2008, singurul fotbalist imprumutat fiind George Bridinel.

Chimia Brazi

Cooptarea lui Vasile Stere in staff, ca director tehnic si numirea lui Danut Blebea in functia de antrenor secund au fost mutarile facute de sefii echipei la nivelul conducerii tehnice.

Stefan Preda a renuntat la Suditu, Razvan Vlad si Laurentiu Costache, dar la echipa au ajuns mai multi jucatori, in majoritate ei fiind tineri : Radu Liviu, Tudorache, Ciucure, Pasarin sau Alexandru Catana.

AFC Filipestii de Padure

La echipa pregatita de Vasile Cosarek nu au aparut jucatori noi, deocamdata, dar lucrurile par sa intre pe un fagas normal, din acest punct de vedere, incepand de saptamana viitoare. Daca de venit nu a venit nimeni, in schimb au plecat doi fotbalisti importanti pentru AFC Filipesti in prima parte a campionatului. Este vorba despre golgheterul echipei, Valentin Anghel, si despre mijlocasul Robert Dumitru.

Conpet Ploiesti

Formatia care are cartierul general la Strejnic este “restantiera” acestei sesiuni de transferuri. Incertitudinea relativa la viitorul echipei a facut ca jucatorii sa se cantoneze intr-o stare de letargie. Chiar daca na la startul campionatului, vor avea loc anumite schimbari la nivelul lotului, deocamdata Conpet este cea mai putin implicata echipa prahoveana de fotbal pe piata transferurilor.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!