VICTORIA CELOR DOI … “V”!

moldovanTricolorul Breaza - Oţelul II Galaţi 3-0 (1-0)

 

Stadion: “Municipal” Rm. Sărat jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 600

Marcatori: Vişan (42), Vasilescu (50), Turiac (53)

TRICOLORUL: Sava-Samson, Forika, Apostol, Olteanu - Marinescu, Turiac (58-Dascălu), Ghiţă, Liuba (74-Stoica) - Vişan (cpt.) (79 - Gheorghiţă), Vasilescu (65 - Negotei). Antrenor: Florin Stăncioiu.

OŢELUL:  Abraham - Ioniţă, Anghel, Enes, Murgoci (64-Cârjan)-Neagu, Swartz (cpt.), Miron-Tismănaru (69 - Marius), Tănasă (58-Avram), Elek (81-Negoescu). Antrenor Viorel Tănase.

Cartonaşe galbene: -/Neagu (23,71).

Cartonaşe roşii: -/Neagu (71).

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Vlad Burleanu (Bucureşti).

Arbitru de rezervă:

Observatori FRF: Constantin Ştefan pentru probleme de arbitraj Bonus Fara Depunere

Ilie Stelian pentru probleme organizatorice

Încă de la început este de consemnat modul în care tehnicienii celor două echipe, Florin Stăncioiu - Costin Plăvache, la Breaza şi, respectiv, Viorel Tănase-Tudorel Pelin la Galaţi, au înţeles să-şi distribuie elevii pe gazonul stadionului din Râmnicu Sărat.

Prahovenii au optat pentru clasicul sistem de joc 1-4-4-2, în vreme ce gălăţenii au considerat mai adecvată aşezarea 1-4-3-3.

Mai  mult decât atât, în condiţiile unui meci de baraj pentru obţinerea locului de ligă secundă, întreaga asistenţă a fost surprinsă de faptul că, încă de la primul fluier al arbitrului Colţescu, cele două combatante au renunţat la obişnuita perioadă de tatonare, specifică în astfel de situaţii.

Chiar dacă prahoveniiau început meciul, prin câteva raiduri periculoase spre buturile lui Abraham rămase fără efect pe tabela de marcaj, dunărenii au replicat viguros, Elek (13), Anghel (25), Tismănaru (28) sau Neagu (32) trecând pe lângă deschiderea scorului. La rândul lor, brezenii puteau deschide scorul prin Liuba (26- şut razant cu transversală) şi abilul Vişan (34 -  mingea şutată de el nimerind bara laterală.) Numai că pe final de repriză, acelaşi „vulpoi” Vişan, beneficiarul unei faze bine lucrate de colegul său de linie, Vasilescu, l-a executat, din mijlocul suprafeţei de pedeapsă, pe goal-keeper-ul Oţelului.

Acest gol a bulversat întregul sistem de joc advers, a creat un mare disconfort în mecanismul gălăţean, în vreme ce echipa din Breaza, excelent pregătită fizic, tehnic, tactic dar şi psihic a reuşit în mitanul secund o evoluţie de excepţie şi un scor de forfait care o “aruncă” în proporţie foarte mare spre… Liga a II-a.

Fotbaliştii pregătiţi de Stănciou şi-au ridiculizat adversarii, au înscris două goluri de generic TV, au controlat de la început până la sfărşit partida până la final, numai neatenţia şi superficialitatea în fazele decisive, la finalizare, privând-o de un scor şi mai categoric.

Concluzionând, se poate spune că echipa Tricolorul a fost vioara întâi a acestui meci, a avut o prestaţie lăudabilă iar Vişan-Vasilescu poartă pecetea unui succes pe care scrie… PROMOVARE    

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!