PATRU BREZENI LA UN TRIAL IN FRANTA

Iunie 14, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

trial_frantaÎn urma unei invitaţii, 23 de tineri fotbalişti români de perspectivă au fost, recent, în Franţa, la un puternic trial în vederea înregimentării acestora la echipe de profil locale. Printre aceştia s-au regăsit şi patru echipierii ai formaţiei prahovene Tricolorul Breaza: portarul Marius Anghelache şi jucătorii de câmp Mihai Olteanu, Constantin Negotei şi Andrei Stoica.

La acest turneu au participat 8 echipe, iar tinerii fotbalişti români s-au clasat pe locul al treilea. Formaţiile care au luat parte la competiţie au fost împărţite în două grupe, a câte patru echipe fiecare, sportivii noştri fiind repartizaţi alături de formaţiile Dourges (Franţa), Cambridge (Anglia) şi Anderlecht (Belgia).

 

Negotei - trei goluri, Anghelache - fără gol primit

În prima partidă disputată, românii au învins gruparea gazdă cu scorul de 3-0, fiind învinşi de fotbaliştii din Cambridge cu 2-0, ca în ultimul meci din grupă să dispută de belgienii de la Anderlecht cu 2-0. În urma acestor rezultate, fotbaliştii reprezentând ţara noastră s-au clasat pe locul secund în grupă, astfel că au fost nevoiţi să dispute finala mică a turneului, joc în care au învins pe francezii de la Douai cu scorul de 3-0, încheind competiţia pe locul al treilea. Sportivii legitimaţi la Tricolorul Breaza, grupare care aseară, după închiderea ediţiei noastre, a disputat meciul decisiv de promovare în Liga a II-a, şi-au adus un aport considerabil la rezultatul final. Astfel, în cele patru meciuri Negotei a marcat trei goluri, în timp ce Anghelache, portar care a fost introdus numai după pauză, a securizat foarte bine poarta echipei noastre, fără a încasa vreun gol. Şi ceilalţi doi “tricolori brezeni” care au făcut deplasarea în Franţa, i-am numit aici pe Olteanu şi Stoica, au avut o evoluţie lăudabilă. În orice caz, în cel mai scurt timp, cei patru fotbalişti ai Tricolorului Breaza vor primi, un răspuns din partea impresarilor care au asistat la turneul din Franţa.

În altă ordine de idei, finala turneului a fost câştigată de echipa din Cambridge, fotbaliştii englezi învingând în ultimul act pe cei de la Dinamo Kiev, din Ucraina, cu scorul de 2-0.

 

S-au fotografiat lângă Allianz Arena

 

poza_allianz_arenaPe drumul spre Franţa, tineri fotbalişti din Breaza nu au ratat momentul şi s-au fotografiat lângă stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena. Cine ştie, poate într-o zi, Anghelache, Stoica, Negotei sau Olteanu (foto; de la stânga la dreapta) vor ajunge să evolueze pe acest teren, adică pe unul dintre cele mai frumoase stadioane de pe bătrânul continent şi nu numai. 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!